In een notendop#2 | Muziek

ⒸEvelyneVergote
Het programma 'Liefde voor muziek' inspireerde mij voor deze nieuwe rubriek 'In een notendop'. Ik ben een gepassioneerd fotografe die heel graag optredens gaat fotograferen. Niet altijd even simpel, dat geef ik je toch even mee. De lichtomstandigheden zijn niet altijd evident op deze momenten, vandaar de moeilijksheidgraad. Ik ben dus dubbel zo blij als ik een perfecte shot kan maken :)

Ik kan ook heel erg genieten van muziek. De laatste jaren liever live, maar de radio heeft ook nog steeds mijn hart gestolen. Ik kan me geen leven inbeelden zonder muziek. Ik bespeel dan wel geen instrument, ik hoef mijn ogen maar te sluiten en in mijn hoofd kan ik gerust een melodie mee-neuriën.

Ik blik graag eens terug naar de artikelen die ik al schreef over muziek.

Wat muziek voor mij betekent
Wicked Music Tag
Mijn liefde voor muziek
De Muziek Tag

Op welke manier kan jij genieten van muziek?

6 opmerkingen

 1. Oh ik vind dat echt zo'n schoon programma hé! En wat een stem hebben al die mensen! Ik ben vooral fan van Sharon en Silvy. Krijg altijd kippenvel bij zo'n programma.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier ook fan van het programma! K’s Choice vind ik ook goed, maar da’s mssn omdat ze groot waren in mijn tijd ;)

   Verwijderen
 2. Ik fotografeerde graag optredens op toneel maar vond de kaarten te duur worden. Het is zeker niet makkelijk maar zeker de moeite waard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, zeker de moeite om in deze omstandigheden te fotograferen

   Verwijderen
 3. Ik ben erg blij met Spotify. Ik heb ook een lijstje gemaakt voor mijn zoontje en hij vindt het leuk om zo zijn eigen muziek te kunnen uitkiezen. Vooral als hij dat kan swypen op de notebook. Ik heb diverse concerten bezocht, maar die van Bon Jovi blijft favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Door het zelf organiseren in muziekevenementen gaan we vaak naar optredens van lokale bandjes. Het laatste concert met een bekende artiest dateert van 2015, haha

   Verwijderen