Context | Mijn fuck-it lijst

ⒸEvelyneVergote

Onlangs maakte Irene een lijstje met dingen waar ze zich niets van aantrok. Op het moment van schrijven zit ik in een moeilijke fase en ik hoopte dat een lijst als deze maken mij wat zou helpen. De bedoeling is dat ik een lijstje maak met dingen waar ik mij niets van aantrek (voor een onzekere meid als ik is dit absoluut niet simpel!) So here we go!

Ja & Nee zeggen
Hier heb ik het best lastig mee. Vooral met het nee zeggen. Als ik nee zeg vind ik mezelf een dikke egoïst en dat wil ik niet zijn. Terwijl ik eigenlijk aan mezelf moet denken en soms eens moet durven nee te zeggen (of ja als het in mijn voordeel pleit en in het nadeel van de ander)

Kledij
Ik loop niet in het rijtje als het op kledij aankomt. Thuis hebben we nooit de mode gevolgd en de meeste kledingsstukken hangen al jaren in de kast. Ik combineer een doodgewone jeans met alle t-shirts of truien die bovenaan de stapel liggen. Voor een familiefeest durf ik al eens gaan shoppen, maar dan nog steek ik mezelf niet altijd helemaal in het nieuw. Who cares what I'm wearing?

Ik ben verslaafd aan Coca-Cola
Ja, er mogen gerust wat kilo'tjes van mijn lichaam verdwijnen en ja ik weet dat dit door het drinken van Coca-Cola komt. Maar, who cares dat ik me elke dag volgiet met een blik? (niet echt, maar het is sarcasme) Ik voel het wel aan mijn lijf, maar niemand hoeft hier iets over te zeggen. Het is MIJN lijf.

Single 
Ik ben al een hele tijd single. Wie heeft daar nu last van? Ja, ik wou dat het anders was, maar niemand hoeft mij te vertellen hoe ik aan een lief moet geraken of mij willen koppelen. Dan haak ik af en zet ik de persoon in kwestie wel op zijn plaats. Ik moei mij toch ook niet met hun relatie?

4 opmerkingen

  1. Tof dat je ook zo'n lijst hebt gemaakt! Helemaal gelijk. Je zou je van al die dingen inderdaad niets aan moeten trekken! Dat is soms ook wel makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is al veel dat je er mee bezig bent :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Good for you! Cola is ook gewoon lekker. Er zijn ook heel veel andere manieren om gezond of ongezond te doen. (En inderdaad, wie boeit het of je een relatie hebt of niet? Is hun eigen relatie niet boeiend genoeg of zo?)

    BeantwoordenVerwijderen