Dairy #42 | Verlengd weekend

ⒸEvelyneVergote


Het is zondagavond 19u26 wanneer ik dit typ. De bedoeling was eigenlijk dat die deze morgen al online kwam, maar er kwam heel wat onverwachts en leuks tussen. Ik stelde deze post dan maar uit tot nu, haha.

Op donderdagavond had ik eigenlijk al weekend. Ik moest de volgende dag niet werken, dus hoera! Ik keek heerlijk tv en ging iets later dan anders slapen. Lekker relaxed begon ik dus aan het verlengde weekend. Vrijdagmorgen sliep ik heerlijk uit en beslisten mijn moeder en ik op het laatste moment om nog wat dingen te halen voor het evenement binnenkort. 's Middags aten we thuis en ik moest om 14u bij de kinesist zijn. Ik moest wat oefeningen doen die de pijn in mijn onderrug zouden verhelpen. Ik voelde me eerlijk gezegd wat afgemat toen ik de praktijk verliet, haha. Ik belde mijn ouders of ze zin hadden in een koffie en ik stapte ondertussen de Tea-room binnen. Het lag immers op mijn weg huiswaarts ;) Ondertussen sms'te mijn vader naar vrienden die nadien ook nog zijn afgekomen. Heerlijk relaxed zaten we daar met onze koffie. 's Avonds had ik afgesproken met mijn buurmeisje. We zouden samen gaan eten en ondertussen heerlijk bijkletsen. Wat hebben we gelachen! Heerlijk vond ik het.

Zaterdag kon ik niet echt uitslapen, want er stond een begrafenis op de planning. Niet leuk uiteraard, maar ik wou er heel graag bij zijn omdat de persoon die werd begraven recent in mijn leven is gekomen door mijn werk. En ook de schoonbroer van mijn oom is. Daarna zijn we nog blijven hangen met een tante in de dichtsbijzijnde café. We hadden elkaar al weer een tijdje niet gezien. Toen we afscheid namen was het ondertussen al middag en moesten we nog eten. Mama had eigenlijk niets in huis gehaald en dus zijn we naar onze stamplaats geweest ;) Daar kwamen we onze vrienden van de dag er voor tegen en besloten we samen te eten ;) 's Middags ben ik bij oma geweest in het rusthuis. Ze had een goeie dag en lachte mij vriendelijk toe. Ik had een fotoboek mee en daar was ze toch wel heel druk mee. Was leuk om dat te zien. Op de terugweg naar huis stopte ik nog even om broodjes om 's avonds op te eten thuis ;) Het werd een rustige zaterdagavond voor tv. Heerlijk vind ik dat.

Deze morgen, zondag had ik me eigenlijk wat overslapen. Ik probeer de dag voor ik terug aan het werk moet op tijd op te staan, zodat ik 's avonds op tijd in bed kan. Ik hoop nu dat ik vanavond direct goed kan inslapen.. Deze morgen zijn we dan direct een koffie gaan drinken. Tegen de middag waren we alweer thuis en aten we lekkere croque monsieur ;) Opeens kregen we een sms'je van onze vrienden waarmee we altijd koffie gaan drinken, om te vragen of we zin hadden om er eentje te gaan drinken. Dus, we maakten ons snel klaar om terug te keren naar onze stamplaats ;) Daar vertoefden we bijna de ganse middag, maar de mannen wilden nog naar het wielrennen op tv kijken. Dus, gingen we terug naar huis en dat was dan bijna het einde van mijn verlengde weekend. Ik zit nu rustig relaxed met mijn laptop naar tv te kijken.

Hoe hebben jullie het weekend gespendeerd?

Geen opmerkingen