De kleren maken de vrouw | Over fashion enzo..

ⒸPexels.com By Lum3n


'Whaat? Schrijft Evelyne over fashion?!' hoor ik jullie, mijn trouwe lezers, denken. Euh.. ja, nu en dan moet je je grenzen eens verleggen ;) Maar, reken er maar niet op dat dit een nieuwe rubriek word op mijn blog, slechts een eenmalig schrijfsel ;)

Ik moet bekennen dat ik niet zo heel veel van fashion ken. Ik weet niet wat tegenwoordig in is en welke kleuren bij elkaar passen. Wanneer ik door de stad loop en mensen zie lopen met steeds een perfecte outfit, denk ik soms 'waarom past mij dit niet?' Zelf grijp ik té vaak naar sneakers, een simpele T-shirt met print en een broek. Casual dus en niet zo heel erg vrouwelijk. Hakken heb ik in de kast staan, maar draag ik amper. Een rok hangt ook wel in de kast, maar een broek zit soms toch net iets beter op dat moment.

Nu de mooie zomerdagen er aan komen draag ik driekwart broeken ipv korte shortjes. De wereld is echt niet klaar voor mijn blubberige billen. Een ballerina is uiteraard heel erg mooi deze dagen, maar mijn voeten kunnen dit niet aan. Veel te pijnlijk.. Dus, sneakers dan maar. Alleen heb ik niet altijd de gepaste kleur. Want ik denk soms dat ik rode schoenen bij rode/roze T-shirt moet aandoen. Om zo synchroon over te komen ofzoiets (waar haal ik het eigenlijk?)

Als slot geef ik je nog een kijkje in mijn kleerkast (niet echt natuurlijk ;) ) én wil ik mij excuseren voor het overtreden van de Fashion-rules ^^
Besteed jij veel aandacht aan mode?

6 opmerkingen

 1. Die collage hieronder doet mij ook echt aan u denken :) Verder wil ik nog zeggen dat je echt gewoon moet aandoen wat je wilt. Blubberige billen of niet. In de zomer ga ik niet rondlopen met te warme kleding omdat ik cellulitis heb (want dat heb ik, like crazyyyy), maar doe ik wel simpelweg shorts en kleedjes aan. Ik hoor wel vaker dat er mensen zijn die kledij in de kast laten hangen uit schrik voor reacties van buitenaf, en dat vind ik zo jammer! Oh, en ballerinas zijn niet allemaal pijnlijk hoor. Of loafers of dergelijke. Sommige exemplaren zitten bijna alsof het pantoffels zijn, zo zacht (maar wel met een stevige zool!). Ideaal voor met dit weer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, jij kent mij dan ook te goed ;) Ja, ik weet wel dat ik mij geen zorgen zou moeten maken over wat ik draag, maar ben vroeger te vaak gepest geweest met wat ik aan had dat ik mezelf vrij onzeker voel op gebied van kleding..

   Verwijderen
  2. Ik werd vroeger ook gepest om mijn kleren maar nu kan het mij eigenlijk echt geen hol meer schelen. Haha :p ik doe gewoon dingen aan die ik leuk vind en net zoals Sarah ga ik ook geen lange broeken dragen met deze hitte alleen maar omdat ik flubberbillen heb. Wat niet wil zeggen dat ik er niet onzeker over ben, maar ik wil mij er niet door laten tegenouden.

   Verwijderen
 2. Ik trek altijd aan wat ik fijn vind zitten en mooi vind. Of het nou mode is of niet, geen idee :-) Ik vind dat persoonlijk ook niet zo belangrijk. Zolang ik mezelf er maar goed en prettig bij voel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Irene :) Ik draag momenteel 3 kwart broeken, haha. Daarmee valt ook heel wat te combineren. En toch is dat steeds een drempel voor mij. Vooral wanneer ik naar een feestje moet. Dan denk ik al een tijdje over wat ik zal aandoen en wat daarmee te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen