✘Vaker Vrolijk Tag✘

ⒸPixabay.com

Het werd nog eens hoog tijd dat er Tag online kwam ;) In mijn zoektocht botste ik op de zelfbedachte Tag van Romy.

1. Wat is jouw grootste wens voor over 5 jaar?
Een succesvolle job waar ik heel veel liefde en respect kan uithalen. Daar ben ik momenteel gretig naar op zoek. Ik besef dat het niet van vandaag op morgen zal lukken, maar ik weet dat ik nu moet doorzetten om niet langer in hetzelfde water te varen als ik nu vaar.

2. Welke foto maakt je altijd vrolijk?
Ik word vrolijk van verschillende foto's. Soms gebeurt het dat een foto mij, bij het bekijken, onmiddellijk een waauw-gevoel doet krijgen. Dat maakt me vrolijk en dan wil ik die het liefst van al aan iedereen laten zien.

3. Wat is tot nu toe de beste keuze geweest in je leven?
Fotografielessen volgen. Ik heb het 3 jaar gedaan in Volwassenonderwijs, maar helaas moest ik er mee ophouden wegens mijn full-time job die ik 2 jaar geleden kreeg. Het was niet meer te combineren. Maar, mocht het ooit toch weer lukken wil ik de lessen heel graag terug opnemen. Ik heb er zoveel voldoening uitgehaald en zoveel geleerd.

4. Wat staat er bovenaan je bucketlist?
Ik maakte onlangs een TravelBucketList, maar een gewone Bucketlist heb ik eigenlijk nog niet gemaakt. Er zijn nochtans nog heel wat dingen die ik zou willen doen (vooral reizen) en in de eerste plaats begin ik stilletjes aan te dromen van een eigen plekje. Dat is natuurlijk geen avontuur waar je van vandaag op morgen in springt en al zeker niet als single lady me ;)

5. Wie weet jou altijd op te vrolijken?
Mijn 2 Best Friends Sarah & Bea. Wanneer ik het even niet meer zie zitten, in gelijk welke situatie, dan app ik hen en word ik steeds weer vrolijk wanneer ze er mij weer bovenop helpen. I love them very much! ♥

6. Wat was de laatste keer dat je om jezelf moest lachen?
Toen ik op het werk zo aandachtig aan het luisteren was naar iemand en ik het afval in de verkeerde emmer deed. Heerlijk was het om het nadien uit te vissen wat in het water aan het zwemmen was, haha.

7. Wat is het meest impulsieve dat je ooit hebt gedaan?
Een jongen verteld dat ik gevoelens voor hem had. Mijn God, ik vergeet het nooit meer. Hij was zo geschrokken dat hij even niet meer wist wat te zeggen. We zijn nooit een koppel geworden, helaas. De gevoelens waren niet wederzijds (Story of my life!), maar we zijn nog steeds vrienden.

8. Wat is een item waar jij vrolijk van word?
Mijn Tamron-lens! Ik heb er helaas minder tijd voor wegens mijn full-time job die heel wat energie van mij eist, maar zodra ik kan neem ik mijn camera met Tamron-lens en ga ik op stap om heerlijke foto's te schieten. Die nadien op de pc zetten bezorgt mij steeds een glimlach op mijn gezicht.

9. Op welke eigenschap van jezelf ben je het meest trots?
Ik vind van mezelf dat ik goed kan luisteren naar iemand anders. Niet iedereen loopt mijn deur plat om mij hun problemen te vertellen, maar wie toevallig bij mij is en er iets van hun hart moet ben ik wel degene die mijn bezigheid even aan de kant legt om naar die persoon te luisteren. 

10. Welk liedje tovert altijd een glimlach op jouw gezicht? 
Ik heb heel wat liedjes die mij vrolijk maken.  Meestal zijn dat liedjes van Clouseau, maar er komen ook heel wat andere artiesten aan bod om mij een glimlach op mijn gezicht te toveren.

Van welk liedje word jij vrolijk?

4 opmerkingen

  1. Oh. Nummer vijf. Zo lief <3 En een specifiek liedje waar ik altijd vrolijk van word heb ik niet echt. Ik kan in ieder geval niet meteen iets bedenken. Ga ik eens over nadenken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk om deze tag ingevuld bij je te zien van Romy. Blijft een fijne tag. Ik word altijd vrolijk van Happy van Pharell of van Shape of you van Edje. Er zijn echt een hoop nummer waar ik blij van kan worden<3

    BeantwoordenVerwijderen