Blogspot #5 | 5x tofste lay-out

ⒸEvelyneVergote
Elke dag lees ik een vast lijstje met bloggers die ik op de voet volg en op vrije dagen spendeer ik meer tijd in blogland. Dan kom ik heel wat leuks tegen en dat wil ik hier met je delen. Gewoon omdat het leuk is om nieuwe blogs te leren kennen. Ik zou uiteraard ik niet zijn mocht ik het mezelf wat moeilijker maken en er elke keer een bepaald thema aan wijten ;)


Ik maakte hier al eens een lijstje van, maar toen zei ik al dat ik er gerust nog een lijstje van kon maken, dus bij deze ;)


1. Sarah Hoste
Ik lijk hierin misschien wat bevooroordeeld omdat ze mijn bff is, maar ik vind haar lay-out echt leuk. Ik hou van foto's op een blog en ze heeft zo'n leuke photoband met een overzicht van haar blogs geplaatst. Enfin, weer eens vreemd uitgelegd, maar neem gewoon een kijkje en je weet wat ik bedoel ;)


2. I live for my dreams
Sas heeft dan misschien al vaak van lay-out verandert, steeds vind ik het mooi. Ik weet niet hoe het komt, maar haar blog straalt iets positiefs uit met eender welke lay-out. I like it!


3. Tussen mars en jupiter
Ook Irene verandert geregeld van lay-out, maar om de één of andere reden hou ik heel erg van haar header. Zowel de huidige als de vorige.


4. Vaker Vrolijk
Ik moet iets eerlijk bekennen. Ik ben niet helemaal fan van de header, maar wat ik wel heel tof vind is de foto's die ze maakt en gebruikt voor haar blog. I love them! (Sorry Romy ^^)


5. Be Ineeffable
Bij Sheila vind ik vooral het lettertype tof! Dat maakt haar hele lay-out vind ik persoonlijk. De kleuren passen ook perfect bij elkaar. Hier hou ik wel van :)


Ken jij ook een blog met leuke lay-out?

6 opmerkingen

 1. Maar, zeg. Zo lief. Dankuwel. Ik vind uw lay-out ook heel tof; goed overzichtelijk, daar houd ik van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, leuk. Ik wist niet dat Sarah en jij elkaar kennen. Ik lees blogs meestal mobiel en in veel gevallen zijn de leuke details dan weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, wij zijn bff's ;) Elkaar leren kennen door het bloggen en zo ontstond er een mooie vriendschap ;)

   Verwijderen
 3. Merci Evelyne! ^^ ik vind den uwe ook leuk! Gewoon niet te veel poespas en simpel en alles makkelijk terug te vinden en ik vind toevallig je header lettertype ook héél mooi!

  BeantwoordenVerwijderen