Hersenspinsel | Ik zou wel eens willen..

ⒸEvelyneVergote

Soms heb je zo van die dagen dat je je niet lekker in je vel voelt. En waarom? Ja, bij mij komt dat hoogstwaarschijnlijk omdat ik te veel nadenk over alles en nog wat. En omdat ik mij alles veel te hard aantrek. En dan kan ik mijmeren over dingen die ik wil maar niet ben. Ik besloot nog eens te mijmeren en er meteen een lijstje van te maken.

Ik zou wel eens willen..

-mooi zijn
want ik voel me zo lelijk wanneer ik in de spiegel kijk

-slim zijn
want ik voel mij zo dom wanneer ik moet rekenen

-verliefd zijn 
want ik voel mij zo eenzaam soms

-handig zijn
want ik voel mij soms zo onhandig

-zelfzeker zijn
want ik ben nogal een onzeker type

-een toverstok hebben
want ik zie tegenslagen zo somber in dat ik het snel terug goed wil hebben

-..

Wat zou jij wel eens willen?

Geen opmerkingen