Sentimental | Mickey Mouse is 90 jaar!

ⒸEvelyneVergote

Het is niet mijn gewoonte om over tekenfilmfiguurtjes te schrijven, maar nu maak ik graag eens een uitzondering. Ik vind het wel bijzonder, want ik ben net als vele anderen opgegroeid met Mickey Mouse.

Voor wie nu een volledige geschiedenis over Mickey Mouse verwacht is verkeerd. Ik kan dit niet zo goed uitleggen als zovele andere bronnen. Dus, google gerust eens op Mickey Mouse is 90 en je zal je kunnen verwachten aan een hele waslijst.

Waar ik het dan wel over wil hebben? Mijn avontuur naar Disneyland Parijs! Enkele jaren geleden trok ik met mijn toenmalige beste vriendin, haar mama en oma. Ik wou er al lang eens naartoe en we konden mee met een reisorganisatie op daguitstap. Het was een heerlijke dag Ă©n daar heb ik Mickey Mouse gezien! Helaas raakte ik er niet bij, haha!

ⒸEvelyneVergote

Enfin, we hadden een leuke dag met heel wat fratsen. Zo kreeg de moeder van mijn toenmalige beste vriendin trek in eten. Ze zag een kraampje met wafels staan en vroeg aan haar dochter: 'moet jij een halve wafel hebben?' Waarop wij eerst heel vreemd naar elkaar keken en dan het niet kon houden van het lachen. Ik denk hier nog vaak aan terug.

Maar goed, Mickey Mouse 90 jaar en ik beland plots in Disneyland. Haha. Is eens iets anders dan serieus bloggen ;)

Ben jij al eens in Disneyland geweest? En Mickey Mouse gezien?

4 opmerkingen

 1. Oh ja, ik ben zo'n 15 keer in Disneyland Parijs geweest, 4 keer in Walt Disney World in Orlando en 1 keer in Anaheim (California). De andere keren kwam het er niet van. In Hong Kong wilden we naar Disney daar, maar ons geld was bijna op. En we moesten plots een extra ticket kopen voor een begrafenis in Londen. Maar daar ga ik zeker eens naar toe. Ik houd van Disney! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay voor Mickey. Ik ben er in totaal 4x geweest. Was super<3 Liefde voor Disney.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil ooit wel eens naar die in Florida. Ik denk dat dat nog een andere beleving is dan die in Parijs.

   Verwijderen