✘25 Food vragen Tag✘

ⒸEvelyneVergote

Ik zocht nog eens een leuke Tag om in te vullen. Ik vond deze bij Paulien

1. Wat is je favoriete ontbijt?
Cornflakes, maar ik noem ze al van kinds af aan Crispies, omdat ik toen die soort at. Nu eet ik een mengeling van Choco Pops, Crispies, en nog wel vanalles. Ik eet dit niet dagelijks, alleen op ochtenden wanneer ik vrij ben. Dan neem ik de tijd om te ontbijten.


2. Hoe drink je je koffie?
Met heel veel melk! De Latte Macchiato is wellicht voor mij uitgevonden, haha. Of koffie verkeerd, dat drink ik ook heel veel. Er is wel degelijk een verschil, ik schreef er ooit over. Lees het hier

3. Wat zit er in je lievelingsbroodje?
Kaas en tomaat! Ik lust heel wat belegde broodjes, maar deze is mijn favoriet. Ik at het ooit op schoolreis toen ik helemaal belabberd was en ik was er helemaal door hersteld (maak ik mezelf toch altijd wijs). Sindsdien eet ik het regelmatig.


4. Soep of salade? 
Soep. Ik zal niet gauw een salade bestellen omdat ik niet zo'n grote groente-eter ben. Maar soep lust ik dan wel graag. Voor mij is dat steeds een volwaardige maaltijd en hoef ik dat niet als voorgerecht. In de winter eten we het vaak thuis 's middags met gewoon brood. Maar, de soep moet wel steeds gemixt zijn, ik ben geen fan van bouillon met gesneden groente in.

5. Wat is je favoriete kookboek?
Oeps, hier moet ik het antwoord schuldig blijven. Ik heb geen kookboek in huis momenteel, ik woon nog steeds bij mijn ouders, dus in feite is mijn moeder mijn kookboek, haha.


6. Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
Ik ben een zoetebekje, dus voor mij nooit meer hartig.


7. Welke keuken (land) is jouw favoriet? 
Onze eigen Belgische keuken. Ik ga niet gauw iets proeven dat mij onbekend is. Ik eet ook niet zo heel veel. Pikant enzo is zeker niet voor mij en dat mijd ik zo vaak ik kan. Op restaurant is dat ook meestal mijn eerste vraag.


8. Wat is je favo foodfilm?
Hier moet ik bij nadenken. Het enige die in mij opkomt is Ratatouille.


9. Wat is je meest ultieme guilty pleasure?
Ijs. Hier mag je me altijd voor wakker maken, zelfs in het midden van de nacht! Ik zal dit nooit of te nimmer afslaan.


10. Wie is je grootste inspiratiebron?
Hmm, moeilijke.

11. Thuis koken of uit eten gaan?
Uit eten gaan.

12. High end of Low profile?
Oeps, hier moet ik het antwoord schuldig op blijven

13. Wat is je lievelingsrestaurant?
Hm, er zijn er veel waar we lekker kunnen in eten en allemaal in de buurt.

14. Boodschappen doe ik bij..
Aldi, Delhaize, Colruyt, de bakker, slager en op de markt

15. Het lekkerste dat je ooit gegeten hebt?
Er zijn zoveel lekkere dingen die ik al gegeten heb. Maar wat ik het allerliefste eet zijn scampi's.

16. Wat is je favo cocktail?
17. Koffie met George (Clooney) of Heston (Blumenthal)
Aangezien ik Heston niet ken, neem ik genoegen met George Clooney ;)

18. Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?
Een ijsjesmachine! Wat een verrassing, haha!

19. Mijn favo snack is..
Ik doe mijn best om een gezonde snack te verzinnen, maar helaas.. Momenteel ben ik nog wat in de overgangsmodus van vettige snack naar gezonde snack. Maar ok, mijn favo snack is een koek met chocolade..

20. Wat zit er op jouw pizza?
Zolang er tomatensaus en geen paprika op is, ben ik tevreden

21. Wat lust je echt niet?
Paprika! Ik kan niet tegen de geur, ik kan het niet verwerken en de smaak, bah!

22. Mijn favoriete foodblog is..
Oei, ik volg niet zo veel foodblog eigenlijk ^^

23. Het gekste dat ik ooit gegeten heb?
Een vlieg. Die kwam zonder pardon in mijn mond gevlogen en voor dat ik het wist had ik die ingeslikt. Bah!

24. Wat staat er op mijn food bucket list?
Zelf ijs maken! Ik wil dus later echt zo'n ijsmachine!

25. Ik kan niet leven zonder..
Cola en ijs ^^ (niet samen, maar wel apart)

Wat staat er op jouw food bucket list?

2 opmerkingen

  1. Haha... een food movie of een food blog. Daar heb ik niets mee. Ik ben wel gek op eten, maar hoef er nou ook weer niet over te lezen of een film over te zien. Het land waar ik het lekkerst eet is Indonesië. Al ben ik in Amerika stiekem gek op de geweldige goede burgers.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, er ging iets mis met een reactie achter laten gekoppeld aan mijn naam (Sheila / Be Ineffable)

    BeantwoordenVerwijderen