5 doelen die ik wil behalen deze zomer


ⒸEvelyneVergote
Het is er bijna, de zomer, ookal denken we dat die er al lang is met dat mooie warme weer (soms té warm). Maar, pas eind deze maand is het écht zomer. Ik heb mezelf nog nooit een doel opgelegd, of die toch nog nooit echt op mijn blog beschreven. Ik vond het wel eens leuk om dat nu wel te doen. En de zomer is er misschien wel het pérfecte seizoen voor.

1. Evelyne -3kg
Toch om te beginnen. Nu ik de laatste 2 jaar dagelijks meerdere keren in een spiegelkast moet kijken schrik ik van mijn nieuwe lichaamsbouw. Ik weet van mezelf dat ik bijgekomen ben door stress en emo-eten. Maar.. het valt nu wel op dat ik serieus wat ben bijgekomen op mijn buik- & heupstreek. Het zit uiteraard ook wel deels in de genen, maar toch weet ik dat ik wat zal moeten opletten. Ga ik nu àlles laten? Nee. Ik kan dat niet op deze manier. En ook niet van speciale dieëten. Lukt gewoon niet. Maar, hoe ik het dan exact ga aanpakken is nog een vraag. Ik denk dat ik dat voor mezelf nog wat zal moeten uitmaken.

2. Op pad met de camera
Sinds ik vorig jaar mijn 365daysofphotography-challenge had heb ik de laatste tijd weer bitter weinig de camera in handen gehad. Ik probeer wekelijks toch nog een perfect plaatje te schieten, maar ook dat is nog moeilijk. Ik zou heel graag nog eens echt op pad willen met mijn camera en er echt eens van genieten. Een uitstap bijvoorbeeld. Dat moet wel lukken in de zomer, hoop ik.

3. Afspreken met vrienden
Ik zag of hoorde mijn vrienden de afgelopen tijd heel weinig. Mede door mijn drukke werkperiode, maar ik hoop ze in mijn verlofperiode toch eens te kunnen opzoeken voor een gezellige toffe avond. En dat we dat dan ook mogen blijven doen ondanks onze drukke bezigheden.

4. Een nieuwe en betere blogplanning
Ik merk dat ik nu te veel moeite heb om nog iets leuk te schrijven. Ik wil er in mijn komende verlofperiode van 10 dagen willen werk van maken om wat meer inspiratie op te doen en die uit te werken tot leuke blogposts.

5. Genieten
Ik wil meer gaan genieten van dingen. Ik probeer nu zoveel mogelijk te genieten, maar ik wil dat gevoel nog veel meer. Ik hoop dat komende periode te kunnen doen. Van kleine dingen, van grote dingen, van.. alles.

Uiteraard schrijf ik hierover een soort van update en het verloop van de behaalde of juist niet behaalde doelen en het hoe en waarom. Hou mijn blog dus maar in de gaten ;)

Heb jij doelen die jij deze zomer wil waarmaken?

4 opmerkingen

 1. Oeh. Mooie foto! En heel veel succes gewenst met de doelen. Zelf doe ik mee met het DayZeroProject (101 doelen om te behalen in 1001 dagen) en ik vind dat dat echt helpt om mijn doelen makkelijker te halen. Als je ze opschrijft, en zeker als je ze ook online zet, heb je meer motivatie om eraan te werken vind ik. Ik kijk dus alvast uit naar uw update :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk er aan om dit meer te doen, maar ik ben altijd zo bang dat ik mijn doelen te hoog inschat en het nooit zal halen. Vandaar dat ik het DayZeroProject nog iets te hoog gegrepen vind voor mijzelf. Ik begin dus klein ;)

   Verwijderen
 2. Ik wil in mijn vakantie ook weer werk maken van een nieuwe blogplanning en terug wat blogjes vooruit schrijven. Moet lukken! En om af te vallen; als je als tussendoortje vaak koeken eet kan je beginnen door een koek te vervangen door een stuk fruit. Kleine dingetjes aanpassen gaan het beste is mijn ervaring want ik at ook echt heel veel rommel maar door geleidelijk dingen om te ruilen voor een gezondere keuze, gaat het beter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal mijn best doen om iets gezonder door het leven te gaan, maar onlangs had ik het er nog over met iemand. Als je je niet goed voelt in je vel kan je het ook niet volhouden. En zo is het wel bij mij, helaas. But I'm working on it!

   Verwijderen