Op de cover! | Beeldambassadeur

Bijschrift toevoegen

Gisteren ontvingen we het 3 maandelijks evenementenboekje van de Stad Torhout (where I live). En.. daar staat mijn foto op de cover!!! I'm so happy!! Hoe ging dit nu?

Enkele maanden geleden mailde iemand van de stad, die wij kennen dankzij onze vzw en onze affiches maakt, en vroeg ze of ik geen zin had om enkele foto's van evenementen in de stad door te mailen naar de zogezegde beeldbank. Die worden dan gebruikt voor het evenementenboekje van de stad. Uiteraard zag ik dat wel zitten. En ik ging op zoek naar foto's in mijn archief. Ik stak die allemaal in een apart mapje en dat mapje mailde ik dan door naar de beeldbank (zoals zij het noemen ;) ).

En gisteren ontvingen we de editie van juli-augustus-september 2018 met MIJN FOTO als cover!! Ik was door het dolle heen! Mijn foto op de cover, dat is toch super! Betekent dat mijn fotografie geapprecieerd word en ookal verdien ik hier niets aan, het is een grote eer voor mij. En ik weet dat dit boekje door vele handen gaat en heel wat mensen totaal niet geïnteresseerd zijn in die foto, maar ik weet ook dat wie mij kent dit ongelooflijk knap vind! En daar doe ik het namelijk voor!

Hier ben ik zo ongelooflijk trots op! Merci Levende Stad Torhout!!!

Heb jij ooit al eens op een cover mogen pronken?

2 opmerkingen

  1. Super leuk! Terecht om trots op te zijn. Ik denk niet dat er veel mensen zijn die kunnen zeggen dat hun foto ook op de cover van een boekje staat ;)

    BeantwoordenVerwijderen