Blogspot #6 | 5x blogfotografie

ⒸEvelyneVergote

Elke dag lees ik een vast lijstje met bloggers die ik op de voet volg en op vrije dagen spendeer ik meer tijd in blogland. Dan kom ik heel wat leuks tegen en dat wil ik hier met je delen. Gewoon omdat het leuk is om nieuwe blogs te leren kennen. Ik zou uiteraard ik niet zijn mocht ik het mezelf wat moeilijker maken en er elke keer een bepaald thema aan wijten ;)

1. Fotografille
Ik ontdekte Evelien een hele tijd geleden. De blognaam alleen al sprak mij enorm aan. Ik nam een kijkje en ik bleef er ook plakken. Ik vind het heerlijk hoe ze schrijft over fotografie en haal heel wat uit haar tips. Uiteraard vind ik haar foto's ook heel erg goed!

2. Fleursophia
Fleur schrijft dan wel niet expliciet alleen over fotografie, maar haar foto's zijn wel steeds mooi om naar te kijken. Het plaatje klopt gewoon. De foto's lijken ook uit een boekje te komen, terwijl dat niet zo is. Heerlijk vind ik dat.

3. José Chan
Via enkele andere bloggers kwam ik op José haar blog terecht en ontdekte ik haar passie voor fotografie. Zoals zij het beschrijft, fotografie is meer dan het vastleggen van herinneringen. Mooi gezegd en zo de waarheid!

4. Vink Academy
Ik ontdekte Laura door op Google te zoeken naar fotografie-tips. Bleek dat er meer dan alleen maar tips op te vinden was. Je kan er zelfs een online cursus volgen! En nog heel wat meer. Neem maar eens een kijkje ;)

5. Edward McDunn
Ik ontdekte deze blog echt heel toevallig. Wat mij zo aantrekt is hoe de foto's zijn gemaakt. Hij geeft er dan wel geen tips ofzo bij, maar wanneer ik naar die foto's kijk vind ik die al goed op zich. Ik moet zelfs niet weten hoe ze gemaakt zijn, ze zijn gewoon heel mooi!

Ken jij nog leuke fotografie-bloggers?

2 opmerkingen

  1. Wat een leuk lijstje! Ik volg zelf ook een aantal blogs over fotografie, waaronder inderdaad Fotografille. Altijd inspirerend om prachtige foto's van fotografen of mede-bloggers te zien, zeker als ze ook nog eens tips delen. De onderste twee blogs kende ik nog niet. Ik ga eens een kijkje nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik vind het ook wel leuk om door hun blogs te scrollen, gewoon om inspiratie op te halen en soms ook om te weten of ik wel goed bezig ben ;)

      Verwijderen