✘De Snack Tag✘

ⒸEvelyneVergote

Ik vond het nog eens tijd voor een Tag. Ik vond ze bij Irene, maar oorspronkelijk is deze Tag van euh.. ik weet het eigenlijk niet.. Mocht die persoon het lezen, laat het mij gerust weten!

1. Wat is je favoriete fastfood restaurant?
Enkele jaren geleden had ik hierop zeker Mc Donald's geantwoord. Samen met mijn mama, want mijn papa is niet aan dat gehele gebeuren van Mc Donald's (don't ask why). Tegenwoordig gaan we naar een hamburger restaurant in de stad (en daar gaat mijn papa wél mee naartoe). Daar telt de menukaart meer dan 20 speciale burgers. Daarnaast zijn er nog belegde broodjes en pasta te verkrijgen. Dat is vanaf heden mijn favoriete fastfoodrestaurant (en lekker dichtbij)

2. Zoete of zoute popcorn
Ik maak zelf nooit popcorn. Ik at het ooit eens in de cinema en toen was ik er wel verlekkerd op. Maar om het nu elke keer te kopen wanneer ik naar een film ga kijken, dat doe ik niet. Op de vraag zoet of zout. Wel euh.. nu moet ik jullie toch het antwoord schuldig blijven. Ik weet niet wat ik toen die keer geproefd heb, haha.


3. Wat is je favoriet ijsje?
Ik hou van àlle ijs, als het maar zonder slagroom is ;) Het wil dat ik nu regelmatig een ijsje ga eten in de nieuwe tea-room dicht bij huis ;) Daar kan ik enorm genieten van een lekkere coupe. Ook wanneer we naar Sluis trekken kunnen mijn papa en ik genieten van een ijsje ginder. En anders eet ik thuis wel eentje, haha. Een favoriet is er niet, want ik lust zo goed als alle ijs (behalve peer misschien)


4. Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit gegeten hebt
Ik ben een zoetebekje en lust wel graag een taart. Maakt mij niet zoveel uit wat voor taart het precies is, maar één met chocolade kan mij altijd wel bekoren. Toch moet ik hiermee oppassen, want mijn maag kan niet zo goed tegen chocolade. Dus een goeie balans is wel nodig.


5. Take Away of zelf iets te snacken maken?
Tgoh, eigenlijk is het al heel lang geleden dat ik nog langs de frituur geweest ben. Als we geen zin hebben om iets klaar te maken dan gaan we meestal uit eten. Snel hier een beetje verder in de Brasserie-Tea-room ;) Of anders maken we snel iets in de Airfryer :)


6. Ga je voor een kaasplankje of een schaaltje M&M's?
Op zaterdagavond zitten we graag voor tv met een glas wijn of cava. Daarbij moet uiteraard gesnackt worden en kiezen we meestal voor een blokje kaas ofwel chips. M&M's komen hier niet echt in huis. Wij zijn niet van die snoepers die enkel gewoon snoep eten. Ik kocht ooit een doos lolly's in de Aldi en die staat nu nog steeds in de kast *oeps*


7. Wat is je favoriete tussendoortje?
Koeken.. Naar het werk heb ik altijd koeken in mijn zak zitten. Niet gezond, ik weet het.. Het is sterker dan mezelf. Een koek is mooi verpakt en een stuk fruit kan ofwel zacht worden in mijn zak of wel uitlopen ofwel.. Enfin, dat zijn waarschijnlijk uitvluchten ;) Koeken dus.


8. Warme of koude appeltaart?
Warme appeltaart in de winter! Met een bolletje ijs ^^ En met een beetje kaneel op de appeltjes. Mmmmmmm


9. Wat bestel je het liefst op een terrasje?
Een coupe (ijs uiteraard, geen champagne haha) Als ik dan toch geen ijs bestel, dan bestel ik meestal een cola. Samen bestel ik die nooit, want drinken na mijn smakelijk ijs kan ik niet. Ik heb nog teveel de smaak van het lekkere ijs in mijn mond en wat ik ook drink er bij of achteraf, het smaakt me niet.


10. Wat ligt er naast je frietjes?
Dat varieert. Dat kan stoofvlees zijn, vol-au-vent of een zigeunerstick. Of Chickfingers. Of mini-loempia. Of een frikandel. Dat laatste at ik steeds als kind. Pas bij het ouder worden ben ik beginnen afwisselen.


11. Wat is je favoriete chipssmaak?
Ketchup, paprika, bacon, peper en zout, .. ja, chips kan mij op verschillende manieren bekoren, haha! Niet goed voor de lijn, maar af en toe mag er wel eens gechipst worden, niet? Bij een glaasje wijn of cava, daar moet gewoon iets bij om te knabbelen, niet?


Wat bestel jij het liefst op een terrasje?

2 opmerkingen