Rusteloos | Even zonder inspiratie

ⓒEvelyneVergote

Terwijl de één het eten klaarmaakt en de ander naar het WK voetbal kijkt, probeer ik hier een tekst op het scherm te krijgen. Maar de inspiratie laat mij zo hard in de steek vandaag dat het gewoon niet komen wil. Ik gaf het al eerder eens aan, ik heb een blogplanning nodig. Of toch een betere als die dat ik nu heb. Ik schrijf amper of zelden nog vooruit en dan heb je dit: een dag waarop de inspiratie er niet is en je dus ook helemaal niets kan schrijven.

Ja, ook zulke dagen moeten er zijn uiteraard. Maar toch is het lastig, wanneer je een challenge gestart bent. Dan ben je halverwege en wil je die uiteraard helemaal afmaken. Op het internet vind ik nochtans genoeg manieren waar inspiratie kan uit gehaald worden, maar bij mij komt het vandaag even niet.

Dus, het word een vreemde en misschien wel onzinnige post. En toch is dat niet altijd zo slecht, vind ik zelf. Ook dat is eens nodig om toch maar een beetje inspiratie te krijgen voor de komende dagen. Maar een feit is wel, ik heb terug een serieuze boost nodig om een soort van blogplanning te maken en daaruit weer inspiratie te halen.

Heb jij ook wel eens zo'n inspiratieloze dag?

1 opmerking

  1. Ik versta u. Ik zit hier al een paar weken in een dip. Plan ook niet veel meer vooruit en heb wel soms wat ideetjes maar dan kom ik er niet aan toe. En ik zit ook echt vaak gewoon wat naar mijn scherm te staren en wanhopig een poging te doen om iets deftig te schrijven maar nee, 't gaat niet. Hoop dat het in mijn verlof wat terugkomt!

    BeantwoordenVerwijderen