Dairy #44 | Afgelopen weekend

ⒸEvelyneVergote

Ik heb gefaald in mijn opdracht. Ik zou iets doen aan mijn blogplanning en het idee was om het afgelopen weekend een heleboel vooruit te plannen, maar dat is dus niet gelukt. Ik moet er dus werkelijk echt eens werk van gaan maken! Er staan nochtans heel wat concepten op wacht om uitgewerkt te worden, maar soms vind ik het nogal moeilijk om er aan te beginnen (hoe vreemd klinkt dat nu?)

Nu, waarom heb ik het afgelopen weekend zo druk gehad? Wel, het weekend begon al op vrijdagochtend, want ik was vrij. We hadden een dag gepland om samen het huis van oma en opa leeg te halen (of toch nog wat er is). Mijn God, wat een klus! We hebben nog 2 datums extra vastgelegd, want we zijn nu nog niet aan de helft. Wat een mens toch niet allemaal bij houd! Nu vind ik het wel leuk om foto's te zien en de meeste hou ik ook bij voor later. Ik ben van plan om er later een speciaal hoekje in mijn huis van te maken.

Voor de rest was het zondag vaderdag en heb ik mijn vader en moeder getrakteerd op een barbeque die werd georganiseerd door de Tea-room Brasserie hier 200m vandaan. Het was heerlijk lekker en we hebben een leuke tijd gehad. Heel wat gelachen met mensen die naast ons zaten. Alles samen zaten we zo'n 3,5u gezellig aan tafel.

Wat deed jij zoal afgelopen weekend?

Geen opmerkingen