Dairy #45 | Moe

ⒸEvelyneVergote

Ik ben 33 jaar en moet toegeven dat ik mij soms echt een oude dame voel. Is het nu door mijn full-time job of door het feit dat er zoveel aan de hand is de laatste tijd, ik weet het niet. Het feit is wel, ik word sneller moe dan anders. Ook ondervind ik meer kwaaltjes en stapelen die zich allemaal vrij snel op. Zo ga ik sinds vorige zomer bijna om de 3 à 4 maand (ongeveer) naar de kinesist om één en ander te laten behandelen voor een week of 5. Is het niet mijn nek, dan is het mijn rug of mijn knie.

Ik lach er wel vaak mee en zeg wel eens 'man, ik word oud', maar in feite, als je het dan eens allemaal bekijkt dan loop ik vaker mank dan iemand anders van mijn leeftijd. Ik voel me ook vaker moe en verlang soms al vroeg naar mijn bed, terwijl dat vroeger niet zo was. Ik neem nu pillen om mijn ijzergehalte omhoog te halen en dat lijkt wel te lukken. Toch heb ik nog steeds mijn slaap nodig, want uitgaan en 's ochtends terug gaan werken lukt me echt niet (is nog nooit gelukt trouwens)

Ook heb ik minder zin om iets te doen. In het weekend en op vrije dagen ben ik soms zo lusteloos dat ik de ganse dag in de zetel kan liggen niksen. Terwijl ik een ellenlange to-do-lijst heb, raakt er amper een taakje af. Ik hoop dat het maar een periode is en dit niet te lang meer duurt. Mijn gemoed gaat hierdoor serieus in down-modus. Helemaal niet goed voor mijn zelfvertrouwen enzo.

Heb jij je ook al zo gevoeld?


Geen opmerkingen