Dairy #46 | New phone

ⒸEvelyneVergote
Sinds een goeie week en half heb ik een nieuwe telefoon. De vorige toonde enorm veel kuren, zoals het uitvallen bij doodgewoon een sms'je versturen of vastzitten en niks meer doen bij het bezoeken van een site. Ook de batterij ging heel snel af en daarvoor is hij vorig jaar 7 weken binnengeweest om een simpele nieuwe batterij in te steken.

Ik ging naar de winkel waar ik die kocht en legde het probleem uit. De verkoper bekeek vanalles in mijn gsm maar vond de oorzaak niet. Hij keek op zijn computer en zag dat mijn gsm nog 8 dagen in garantie was. Dus ik kon hem nog opsturen, maar zag het niet zitten om die weer voor 7 weken kwijt te zijn. Daarom heb ik beslist om een nieuwe te kopen en die dat nu opgestuurd is naar de firma te gebruiken in geval er iets met deze is.

Ik hoor jullie nu al denken: 'hoe stom is dat?' Wel, de smartphone die ik had voor de vorige die is helemaal knock-out. De batterij liep leeg zoals je een glas water zou drinken. Dus die heb ik dan maar laten verwijderen in de speciale container voor gevaarlijke toestellen. Dus.. ik had geen meer ;)

Degene die ik kocht is een Samsung Galaxy J3 en een bijpassend hoesje. Alles werd automatisch overgezet via een app genaamd SmartSwitch, zodat ik geen enkel telefoonnummer of app kwijt was. Zo handig! Ik heb alvast geen spijt van de aankoop en ik hoop dat die toch iets langer meegaat ;)

Heb jij soms ook problemen met de batterij van je gsm/smartphone?

2 opmerkingen

  1. Man zo irritant hé als je batterij snel leeggaat. Ik moet mijn Iphone twee keer per dag opladen. Dat is nu het ding dat echt het hardst op mijn zenuwen werkt. Maar ja ik vind hem te duur om nu al een nieuw toestel te kopen dus ik zal nog maar even op mijn tanden moeten bijten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig iets waar ik nog nooit last van heb gehad. Mijn telefoon kan makkelijk twee dagen mee qua batterij. Da's dus iets waar ik mij niet zo snel zorgen om moet maken.

    BeantwoordenVerwijderen