5 doelen die ik wil behalen deze zomer | Update #1

ⒸEvelyneVergote
Een tijd geleden schreef ik over de doelen die ik deze zomer wil behalen. We zijn nu ondertussen ergens midden in de zomer en ik besloot om er een eerste update over te schrijven.

1. Evelyne -3kg
In dit doel ben ik gewoon grandioos aan het falen! In plaats van te letten op mijn voeding, eet ik de laatste tijd niets anders dan vettig. Shame on me! Hoe denk ik anders af te vallen? Er moet gewoon iets gebeuren!

2. Op pad met de camera
Ik wou deze zomer meer op pad met de camera en dat is gelukkig wel al gebeurt. Binnenkort heb ik verlof en dan zal ik mijn camera nog meer in mijn handen kunnen nemen.

3. Afspreken met vrienden
Het is ondertussen gelukt om met 1 iemand af te spreken. Hij heeft recent een huisje gekocht en we vonden het wel eens tijd om het te bekijken. Voor de rest heb ik niemand meer gezien, maar maak ik wel plannen om er eens werk van te gaan maken. Een lastige periode, nu we allemaal verschillend in verlof gaan..

4. Een nieuwe en betere blogplanning
Het lukt mij al beter om te bloggen, maar ik heb nog steeds een rooster nodig om in te plannen. Er staat nog te veel in mijn concepten die moet uitgewerkt worden, maar de tijd ontbreekt mij. Ook extra inspiratie laat het soms eens afweten.

5. Genieten
En dat heb ik gedaan. En dat wil ik blijven doen. Zoals het nu gaat, lukt het mij goed om te genieten van dingen. Gewoon een glas gaan drinken of met mijn camera op stap gaan is al voldoende om te kunnen genieten van het moment. Ik zou zeggen tegen mezelf: 'houden zo' ;)

Heb jij van die doelen die je wil waarmaken deze zomer?

2 opmerkingen

  1. Een betere blogplanning zal tijdens uw verlof wel lukken. Het afvallen lukt mij sinds deze zomer ook niet meer al te goed. Al dat lekkere eten (en die ijsjes!!!) ook. Haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja, die ijsjes maar bij mij vooral het vettig eten *oeps* Ik heb precies een andere drijfveer nodig..

      Verwijderen