5 doelen die ik wil behalen deze zomer | Update #2

ⒸEvelyneVergote
En dan volgt hier al update 2. Nu ik in verlof ben voelt het volop zomer voor mij (en al zeker met deze tropische temperaturen die eigenlijk veel te veel zijn voor mij)

1. Evelyne -3kg
Het lukt me niet. Ik trok gisteren nog een rok aan en ik kreeg die niet over mijn achterste. Mijn God, het gaat echt de verkeerde kant uit :( In plaats van - is het + aan het worden en dat moet dringend veranderen. I know.. Ik eet nochtans niet overdreven veel, maar of het nu gezond is wat ik eet, da's een andere vraag. Ook drink ik meer frisdrank dan water, ondanks ik nu zo'n waterfles met infuser heb aangeschaft. Ik moet dringend een knop in mijn hoofd omdraaien.

2. Op pad met de camera
Door de tropische temperaturen de afgelopen dagen ben ik enkel naar Sluis geweest en voor de rest ben ik thuis gebleven. Ik ging wel eens naar de stad, maar toen nam ik mijn camera niet mee. Ik hoop de komende dagen toch nog eens op stap te kunnen.

3. Afspreken met vrienden
Jammer genoeg heb ik mijn vrienden nog niet gezien. Ik heb ze wel al een sms gestuurd, maar ieder zit vol met plannen. De één is nog aan het werk, de ander is op reis, .. Tjah.. Maar ik had wel al gezellige tijden. Met mijn ouders gingen we regelmatig iets drinken of eten op het terras in de nabij gelegen Brasserie Tea-room en daar kom je altijd wel iemand tegen. Zo zaten we er onlangs van het openingsuur tot 's middags. Heerlijk (maar niet goed voor de lijn ;) )

4. Een nieuwe en betere blogplanning
Eergisteren en gisteren heb ik een ganse dag vooruit ingepland. Ik voel me goed nu dat gebeurt is. Geeft me ook wat rust in mijn hoofd. Ik hoop dat ik het niet meer zo ver laat komen dat ik de dag zelf nog iets moet verzinnen om te schrijven.


5. Genieten
Zoals in puntje 3 al geschreven, ik heb al genoten van de voorbije dagen. Gewoon gezellig op het terras met een drankje, dat moet niet meer zijn toch? Gisteren stond er ook een leuke avond met familie op de planning en misschien dat vandaag ook nog onverwacht iets brengt (het is mijn vader zijn verjaardag ;) )


Wat heb jij zoal al gedaan deze zomer?

4 opmerkingen

 1. Leuk om te lezen dat je zo aan het genieten bent. Gezellig op het terras met een drankje kan mij ook deugd doen. Meer moet dat inderdaad niet altijd zijn. Frisdrank volledig vervangen door water vind ik, zeker in de zomer, ook niet altijd even simpel. Als je op de kilos let kan je wel super eenvoudig voor de light versies gaan natuurlijk. Da’s dan wel het minste ;) Bruiswater vind ik ook wel altijd een goede oplossing. Veel succes nog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, momenteel ben ik echt aan het Genieten met de grote G ;) Je hebt gelijk, de zomerse drankjes inruilen voor water is niet simpel. Ik ben van het principe dat je niet betaald voor water op een terras, terwijl je het thuis dagelijks drinkt. Da's mijn visie uiteraard ;)

   Verwijderen
 2. fijn dat je aan het genieten bent! Ik heb gewerkt en ben erg aan het genieten van mijn vrije tijd<3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo moet het! Genieten. Het is niet altijd makkelijk, maar ik heb dat wel geleerd. Het is zo bijzonder om even echt te kunnen genieten van kleine dingen.

   Verwijderen