5x Instagram #9| #belgium

Ik gebruik mijn Instagram-account puur voor privé. Doch veel bloggers er mij volgen, maar dat vind ik niet erg ;) Ik hou er van om likes te krijgen op mijn foto's die niet allemaal even fotografisch zijn.
Door een hashtag in te tikken kun je uiteraard heel wat leuke foto's vinden en ik vind het wel eens leuk om er eens door te scrollen. Ik deel deze graag eens met jullie :)

Een bericht gedeeld door Anet Lejčková (@anetalejckova) op

Scroll jij wel eens doelloos door Instagram?

6 opmerkingen

 1. Mooie foto's! Leuk om zo een beetje door Instagram te scrollen en mooie foto's te ontdekken :) Ik zoek eigenlijk niet zo vaak op hashtags, maar zou dat toch eens moeten doen om leuke nieuwe accounts te ontdekken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe dat wel eens, meestal terwijl ik op iets aan het wachten ben ;)

   Verwijderen
 2. Wat heeft ons landje toch mooie plekken. ♥ Ik zoek eerlijk gezegd amper op hashtags. Moet ik toch maar eens beginnen doen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, schone accounts dit! Ik scroll ook soms eens, maar heb daar eigenlijk niet zo veel tijd voor. Al maakt het me wel altijd blij als ik op een heel mooi profiel stuit! liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kijk eerder naar de foto's dan dat ik de profielen leuk vind. Vreemde ik, haha!

   Verwijderen