Blogspot #6 | 5x mannelijke bloggers

ⒸEvelyneVergote
Elke dag lees ik een vast lijstje met bloggers die ik op de voet volg en op vrije dagen spendeer ik meer tijd in blogland. Dan kom ik heel wat leuks tegen en dat wil ik hier met je delen. Gewoon omdat het leuk is om nieuwe blogs te leren kennen. Ik zou uiteraard ik niet zijn mocht ik het mezelf wat moeilijker maken en er elke keer een bepaald thema aan wijten ;)

1. Het Groene Broertje
Ik ontdekte eerst Sytse met een persoonlijke blog en daarna onder Het Groene Broertje, waar hij blogt over een vegan lifestyle, mileubewust zijn en dingen een 2de leven geven.

2. Thomas Pannenkoek 
Puur toeval kwam ik op zijn blog terecht. Bleek dat hij dan nog niet ver van mij vandaan woont ook, haha. Ik begreep zijn taaltje als geen ander dus ;)

3. Roadtrippers of the sun 
Eigenlijk is deze blog niet volledig een blog geschreven door een man, maar wel door 2 soulmates, waarvan 1 een man. Vandaar dat deze blog ook wel in dit rijtje hoort. Ze houden allebei van reizen en dat is dan ook de rode draad in hun blog.

4. Edward McDunn 
Toen ik, een tijd geleden, tijdens een verveelmoment fotografieblog intikte kwam ik bij Edward McDunn uit. Op zijn blog vind je prachtige foto's met tekst en uitleg over het hoe en waarom van de foto.

5. bVision & Photography 
Tijdens diezelfde zoektocht als hierboven kwam ik Sjoerd tegen. Hij blogt met een vleugje humor en zijn hobby. Hij heeft een zwak voor elektriciteitscabines ;)

Ken jij nog mannelijke bloggers? 

6 opmerkingen

 1. Ik volg weinig tot geen mannelijke bloggers. Ken er ook niet zo heel veel. Alleen MetroPaul volg ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moest ook wel redelijk ver zoeken, maar heb er toch 5 gevonden, haha

   Verwijderen
 2. Ik ken eigenlijk geen 1 mannelijke bloggers

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh leuk! Er zijn zo weinig mannelijke bloggers. Leuk om een lijstje te zien met linkjes. Ik ken zeker nog een goede blogger, alleen blogt hij met weinig regelmaat: www.helikoptermug.nl

  BeantwoordenVerwijderen