De 5 best gelezen artikelen: Juni

ⒸEvelyneVergote
Enkele dagen te laat (sorry!) maar hier is dan eindelijk het overzicht van de best gelezen artikelen van de maand.

1. Opvallen in de blogwereld?
De laatste tijd is de inspiratie op, moet ik zeggen. Op zoek naar inspiratie schreef ik opeens dit artikel die dan nog het best scoorde deze maand! Lees het artikel hier 

2. Blogspot #6 | 5x mannelijke bloggers
Ik was aan het ronddolen in blogland waar ik tot de conclusie kwam dat de meeste bloggers vrouwen zijn. Ik vond het wel eens leuk om de mannelijke bloggers die ik volg in een lijstje te plaatsen. Lees het artikel hier 

3. Een half jaar 365 dagen bloggen
Jawel, we zijn alweer een halfjaar bezig. De reacties op dit artikel gaf mij toch een boost om door te gaan! Thnx! Lees het artikel hier 

4. 5 doelen die ik wil behalen deze zomer
Normaal doe ik niet aan doelen, maar ik wou het toch wel eens proberen. Eens zien of het mij lukt. Doet mij er trouwens aan herinneren dat ik beter maar eens werk maak van een update, haha! Lees het artikel hier 

5. Wat social media voor mij betekent
Social media is bij iedereen bekent en dat bleek een goed onderwerp om over te schrijven (en misschien wel te blijven schrijven, haha). Lees het artikel hier

2 opmerkingen