Fruit en drinks | Drinkfles met infuser

ⒸEvelyneVergote

Op het werk werd het enkele weken geleden een hype. De één na de ander bracht een drinkfles met infuser mee. Normaal ben ik niet voor water met een smaakje, zoals je die kunt kopen in de supermarkt. Maar ik nam een slok van mijn collega haar drinkfles met infuser en ik vond het verdomd lekker! Ik vroeg mijn collega waar ik die kon krijgen en ze bracht er één mee voor mij.

De fles bevat een infuser waar je je fruit in stukjes insteekt. Je kunt vanalles combineren of gewoon 1 stuk fruit nemen. De fles zelf vul je met water maar niet helemaal boordevol. De infuser steek je er pas laatst in en dat duwt het water nog wat omhoog. Het voordeel is ook dat de infuser de fles afsluit en dan met de dop er op er geen water uit kan lopen.

ⒸEvelyneVergote

Ikzelf maak de fles de avond voordien klaar omdat ik vind dat het water nog meer de smaak van het fruit heeft. Wanneer dat al een hele nacht kunnen trekken heeft zijn de smaken ook vrijgekomen in het water. In de zomer mag dit ook in de frigo en dat is er nog eens lekker fris bij. Ikzelf drink mijn drank niet graag ijskoud, daarom steek ik de fles pas 's ochtends op het werk in de frigo. Tegen dat ik er van kan drinken 's middags is die lekker  fris ipv ijskoud.

Ik ben blij dat ik deze fles in mijn bezit heb en gebruik hem bijna dagelijks. Ik zoek nog naar de gepaste combinaties en voorlopig hou ik het bij 1 stuk fruit, zoals sinaasappel of nectarine. Ik probeerde deze week limoen, maar dat vond ik toch iets te zuur, hihi. Binnenkort probeer ik het eens met rode vruchten. PS: dit artikel schreef ik zonder dat iemand er mij om vroeg, vandaar dat ik ook geen merknaam benoem

Geen opmerkingen