Diary #47 | Lazy Sunday

ⒸEvelyneVergote

Vandaag was een echte Lazy Sunday. Zo Lazy dat ik bijna vergat een blog te schrijven vandaag *oeps*. Afgelopen weekend was zo druk dat we echt wel nood hadden aan rust. En zeker in deze warmte, waar ik eigenlijk niet zo goed tegen kan. Ik hou wel van de zon en de zomer, maar trop est trop! Het mag van mij echt wel wat minder warm.

Dit weekend was ongelooflijk druk. Gisteren zijn we met z'n allen bezig geweest in het huis van oma en opa. Nu het verkocht is en de datum van het tekenen van de akte steeds meer dichterbij komt, moet het huis helemaal leeggehaald en opgekuist worden. We hadden al heel veel gedaan, maar gisteren hebben we het allerlaatste weggehaald. Er staat niets meer. We moeten het alleen nog eens stofzuigen en dweilen (we willen het nu ook niet vol spinnenwebben en kruimels achterlaten ;) ).

Na een ganse dag opruimen sprong ik de douche in. 's Avonds stond er een evenement gepland die werd georganiseerd door de Brasserie-Tearoom waar we vaste klant zijn. Ik ben die dag wel 10x van gedacht verandert of ik nu wel zou gaan. Ik was doodop van de lange dag en tegelijkertijd was ik wel nieuwsgierig naar hoe het zou verlopen.

Ik besloot dan uiteindelijk toch te gaan in mijn beste rockabilly-outfit (die ik feitelijk niet had, maar probeerde na te bootsen). Het thema was nl rockabilly en er zouden 3 bandjes live optreden. De hele parking was afgezet en daar vond het evenement plaats. We zijn uiteindelijk niet zo lang gebleven, want we waren echt wel doodop. Ik deed toch een poging om enkele foto's te nemen en lever die morgen af aan de Brasserie-Tea-room.

Vandaag, zondag. Die was bijzonder Lazy. Deze morgen gingen we rustig op het gemak iets drinken en werd het zo laat dat we besloten om meteen iets te eten. Het was zo rond een uur of twee dat we terug thuiskwamen. Voor de rest van de dag zaten of lagen we in de zetel. De één naar tv te kijken en de ander op de laptop of aan het tukken. Echt Lazy dus ;)

Kun jij ook wel eens genieten van een lazy sunday en het helemaal niets doen?

4 opmerkingen

 1. Van mij mag het zo’n warm weer blijven hoor. Heerlijk ;) En op zondagen doe ik niets liever dan luieren. Dat hoort er gewoon bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, als ik op zondag luier dan heb ik op maandag precies het gevoel dat ik nog meer moe ben. Vreemd, maar ja. Eens om de zoveel tijd mag dat wel eens ;)

   Verwijderen
 2. Heel sympathiek dat jullie de moeite doen om het huis nog een poetsbeurt te geven. Toen wij in ons huis kwamen, was het héél vuil. Echt wel een teleurstelling....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De laatste jaren wist oma niet meer wat ze waar deed en zo deden we ook nare ontdekkingen. We willen de nieuwe bewoners niet voor onaangename verrassingen plaatsen, vandaar.

   Verwijderen