Diary #49 | Veel te warm


ⒸEvelyneVergote

Sinds gisteren ben ik met verlof. Ik keek er heel erg naar uit om wat te kunnen relaxen. Gisteren zijn we naar Sluis geweest (fotoverslag volgt later deze week), maar het was zo ontzettend warm dat we vandaag allemaal moe en versleten zijn. We zijn op en hebben vandaag een relax-dagje genomen. Niets gedaan, alleen de koele plekken in huis opgezocht. We zijn wel even iets gaan drinken op het terras, maar dat hebben we amper een halfuur volgehouden.

Ik heb een ganse dag tv gekeken, want zin om iets anders te doen had ik niet. Ook het bloggen ging niet vooruit. Vandaar dat er nog geen post online is gekomen vandaag. Het plan om vooruit te bloggen is ook even in duigen gevallen ;)

Maar morgen herpak ik mij. Morgen is het de bedoeling dat ik het langs de ene kant ook wat rustig houd, maar aan de andere kant ook wat lichte werkjes uitvoer. Met deze warmte houd ik geen arbeid uit. Voor mij is het echt wel té warm. En ik ben zeker dat ik de enige niet ben. Ik drink genoeg (al weet ik dat ik veel te weinig water drink *oeps*), ik blijf binnen in een koel huis en hou mezelf heel kalm.

Kun jij om met deze warme temperaturen

3 opmerkingen

  1. Pfff… ik vind die hitte ook moeilijk uit te houden, hoor. Je bent absoluut niet de enige!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond het toch ook wat too much ze! Amai. Al dat geplak en gezweet. En ik wil buiten zijn want de zon schijnt maar ge kunt eigenlijk alleen maar binnen blijven met alle rolluiken naar beneden :p

    BeantwoordenVerwijderen