Literatuur | Tijdschriften als avondlectuur

ⒸEvelyneVergote

Tijdens mijn verlof geniet ik van de vrije tijd die ik heb. Zo blijf ik graag wat lezen in bed. Niet voor lang, maar wel genoeg om even relaxed te kunnen zijn in bed alvorens je gaat slapen. Een boek vind ik moeilijk om te lezen, ik heb namelijk al mijn concentratie nodig om een hoofdstuk te lezen. Het moet echt muisstil zijn en dan nog ben ik snel afgeleid. Ongelooflijk, want ik zou eigenlijk graag eens willen een boek lezen. Ik lees enorm veel reviews over boeken waarvan ik dan denk 'oh dat is nog een mooi verhaal'. Helaas lukt mij dat gewoon niet..

Tijdens mijn tienerperiode las ik heel graag de Joepie. Nu vind ik mezelf daar iets te oud voor ;) Onlangs zag ik het gratis meeneem-magazine Steps liggen in de autogarage. Ik heb die toen meegenomen, maar door tijdsgebrek ben ik er nu pas in begonnen. Ondertussen heb ik al een nieuwe gevonden en is de eerste er van al uitgelezen. Ik vind dat heerlijk lezen die intervieuw's met bekende of minder bekende mensen. Ik voel mezelf dan precies in een andere wereld, in hun wereld.

Ook kijk ik ontzettend graag naar de foto's die genomen worden en die bij de artikels staan. Heerlijk! Dan zit ik daar naar toe te kijken alsof ik die foto wil gaan analyseren. Dan denk ik: 'oh mooie compositie' of 'waauw, die kleuren'. Ook het lettertype van de titel en het interview vind ik fascinerend.

Lees jij liever boeken of tijdschriften?

2 opmerkingen

  1. Een echt boeken-meisje hier! Tijdschriften lees ik eigenlijk nooit. Ik blader wel graag door de Libelle aangezien die hier altijd in huis ligt, maar sowieso kies ik toch voor boeken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mij lukt dat helaas niet. Ik kan mij niet genoeg concentreren om een hoofdstuk te lezen, veel te snel afgeleid. Met een tijdschrift heb ik dat niet en kan ik eender wanneer inpikken. Vreemde ik ;)

      Verwijderen