Question | Waarom lees jij mijn blog?

ⒸEvelyneVergote

Hiervoor haalde ik de mosterd bij Marion. Ze vroeg haar lezers waarom ze haar blog lazen. Die vraag stelde ik mezelf ook wel.

Ik merk helaas de laatste tijd dat er maar weinig reactie komt op mijn schrijfsels. Ik heb het hierdoor ook wat moeilijk om te geloven dat ik nog steeds goed bezig ben. Ik weet wel dat ik mij niet mag dood staren op het aantal reacties die ik krijg, maar eerder op de views die ik heb.

Ik ging natuurlijk weer voor een zware uitdaging om dagelijks te gaan bloggen, 365 dagen lang. Niet dat ik hier spijt van heb, het is alleen dat de inspiratie mij soms ontbreekt. Ook de moed om steeds een leuk schrijfsel te publiceren, waar ik weinig of geen respons op krijg desondanks ikzelf het met heel wat liefde heb geschreven.

Maar goed, ik wou eigenlijk weten..

Waarom lees jij mijn blog?

8 opmerkingen

 1. Ik lees mee omdat ik het leuk vind om een kijkje te krijgen in het leven van anderen. Reageren doe ik zelf alleen als ik het idee heb dat ik iets bijdraag. Ik laat niet zo snel alleen 'leuk artikel' of 'mooie foto' achter. Sinds ik zelf blog doe ik wel moeite om soms iets achter te laten bij anderen, omdat ik nu zelf ook weet hoe leuk dat eigenlijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik reageer ook enkel als ik iets kan bijdragen. Ik vind het alleen jammer dat ik zelf weinig reacties ontvang, want dan denk ik dat ik niets interessant kan vertellen. Ik ben blij dat ik deze vraag toch heb durven stellen op mijn blog, want hier worstel ik al een hele tijd mee ;)

   Verwijderen
 2. Dat herken ik wel. Inspiratie heb ik wel genoeg, maar soms voel ik mij ook ontzettend onzeker over mijn blog en lijkt het wel alsof ik de enige blogger ben die super slecht bezig ben. En ik heb ook vaak de indruk dat mijn artikels niet interessant genoeg zijn t.o.v. die van al die andere bloggers. Een super vervelend gevoel! Maar oké... waarom ik uw blog lees? Ik vind het fijn om meer over u te weten te komen hier. Vooral uw persoonlijke artikels lees ik daarom dus ook graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals je weet worstel ik hier al een tijdje mee. Ik had dus eigenlijk wel een beetje nood aan wat positive vibes over mijn blog ;)

   Verwijderen
 3. Ik lees hier nog niet zo lang mee. Ik vind vooral de muziek posts leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je blog leuk, omdat het niet zo standaard is als alle andere blogs. Zoals beautyblogs enzo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u! Ja, Beauty zegt mij niks, vandaar dat ik er mij ook niet in verdiep. Persoonlijke verhalen zijn dan wel weer mijn ding ;)

   Verwijderen