✘Zomer Tag✘

Ik vond het nog eens tijd voor een Tag. En wat past er deze tijd nu beter dan een Zomer Tag? ;) Ik nam hem (of haar?) van Aranka
 
ⒸEvelyneVergote
1. Wat is het ultieme vakantiegevoel?
Ik hoef niet op reis te gaan om een vakantiegevoel te krijgen. Een dagje in eigen land of bij vrienden op het terras is voor mij al een fijn gevoel, zoals op vakantie.

2. Van welke zomerse temperaturen hou je?
Voor mij is een graad of 23 méér dan genoeg! En dan mag er gerust een fris windje zijn. Ik hou van de zomer om z'n zonnige dagen, maar het mag echt niet té warm zijn of ik voel mij snel vermoeid en krijg ook wel hoofdpijn (die niet te stoppen is met medicijnen). Thuis leven we in een soort bunker, want we laten de rolluiken naar beneden. Heerlijk is dat wanneer het buiten te warm is.

3. Wat is je favoriete zomervakantie herinnering?
Als tiener ben ik 3x naar de Moezel in Duitsland geweest, samen met mijn ouders. Ik vond dat fantastisch. Vooral omdat ik niet vaak reis, daar mijn mama eigenlijk een fervente huismus is.

4. Thuis blijven of op vakantie gaan?
Ik ga graag op vakantie, maar ik ben ook graag thuis. Ik hoef niet persé elk jaar op reis of op citytrip, maar zeg wel niet gauw nee mocht het mij voorgesteld worden ;) Sinds ik full-time werk geniet ik wel meer van het thuisblijven en gewoon relaxen.

5. Wat doet jou denken aan het woord zomer?
Zonnige dagen, uitstapjes en ijsjes!

6. In de zomer maak je mij gelukkig met..
IJSJES! Eigenlijk niet alleen in de zomer, maar het ganse jaar door maak je mij blij met ijs ;) In de winter combineer ik het vaker met een pannekoek of appeltaart ;) In de zomer gaat een ganse coupe makkelijk binnen ;)

7. Favoriete zomerse uitstapjes 
We houden er wel van om daguitstapjes te maken. Vooral naar Sluis, waar we ons ondertussen al thuis voelen. Ook stadjes in ons eigen Belgenlandje komen wel eens aan bod. Heerlijk kuieren in de stad, wat moet een mens nog meer?

8. In de zomer kan ik niet zonder..
IJSJES! Zonder slagroom dan wel, want dat lust ik niet zo.

9. Beste zomerbestemming
Oei, hiervoor ben ik feitelijk nog niet genoeg op reis geweest..  Als ik aan een zomerbestemming denk, dan denk ik eigenlijk aan Bali of Gran Canaria ofzoiets. Zelf ben ik er nog nooit geweest en heb ik mijn reizen altijd binnen Europa gehouden.

10. Het lekkerste zomerse gerecht
Rucola-salade! Ik ben geen groenten-eter *oeps*, maar die salade is echt heerlijk en zo simpel! Rucola, Italiaanse parmaham, pijnboompitjes, tomaatjes en parmazaankaas. Ooh en dit alles met een beetje balsamico gemengd. Mmmmmmm

11. Wat zijn je zomerplannen? 
Ik ga alvast een dagje naar Sluis en een avondmarkt daar meepikken. Die zijn daar volledig anders dan hier in België. Leuke sfeer, straatanimatie, .. Ook wil ik nog wel eens een dagje in eigen land spenderen. Maar ik zie wel wat er de komende weken op mij afkomt ;)

Heb jij zomerplannen?

10 opmerkingen

 1. De hoofdfoto hier doet mij volledig aan vakantie denken! Verder vind ik deze temperaturen zalig. Geeft mij ook altijd een vakantiegevoel. En ijsjes mogen dan inderdaad niet ontbreken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zocht eerst een foto aan het strand, maar dan kwam ik deze tegen en vond ik die veel beter passen ;)

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige foto bij dit artikel. Leuke tag! Ik heb genoeg leuke plannen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Gemaakt in Brussel, toen ik er op bezoek was om met mijn nonkel een fotografie-uitstap van te maken ;)

   Verwijderen
 3. Ja mijn zomerplannen gaan eigenlijk altijd door want ik ga niet weg. Maar ijsjes das nu wel een fijn plan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bali is ook geweldig! Dus zeker de moeite waard om eens naar toe te vliegen. Duitsland vind ik ook zo'n mooi gebied. Ik ga er ook graag heen voor een weekendje weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooit wil ik er wel eens naartoe, maar we zien wel of het me lukt ;)

   Verwijderen
 5. Oh, ik reageerde met mijn google account :)

  BeantwoordenVerwijderen