5 doelen die ik wil behalen deze zomer | Update #3

ⒸEvelyneVergote
Iets later dan verwacht geef ik je een 3de en waarschijnlijk laatste update van de doelen die ik deze zomer wou behalen. De zomer is dan wel nog lang niet gedaan, ik heb er bijna niets meer aan toe te voegen.

1. Evelyne -3kg
Oh hemel, laat ons hier maar snel een dikke streep door trekken. Wat had ik nu gedacht? Dat dit zomaar in een week of 5 zou gebeurt zijn? Neenee, ik zal er harder tegenaan moeten gaan om dit doel te bereiken. Ik doe nochtans mijn best om heel veel water te drinken, maar dat kan ik blijkbaar alleen op het werk. Thuis drink ik meestal frisdrank.. Wat dus helemaal niet goed is uiteraard.. Ik heb gefaald.

2. Op pad met de camera
Helaas is dit doel ook iets minder gelukt. Behalve ons dagtripje naar Sluis ben ik niet ver geraakt. De camera probeer ik wel regelmatig in handen te nemen, maar dan thuis in de tuin en niet voor een uitstapje.


3. Afspreken met vrienden
Laatst had ik een onverwachte 'date' met mijn neighbourgirl! Heel erg relaxed en leuk hebben we het gehad. Van mij mogen er gerust meer volgen ;) Anderen heb ik helaas niet meer gehoord. Iedereen is ook zo druk met zijn/haar leven en dan moet het al eens passen om echt eens tijd te maken om af te spreken. Misschien gebeurt dat dan wel eens sneller dan verwacht, we zien wel.


4. Een nieuwe en beter blogplanning
De komende dagen kan ik weer wat gaan inplannen en hopelijk kan ik een tijdje vooruit. Want de inspiratie lijkt zoek te gaan. Het is de laatste tijd ook heel erg druk geweest en ja, dan komt het dat je blogplanning achter staat. Maar het komt wel goed ;)


5. Genieten
Ik probeer zoveel mogelijk van het moment te genieten. Niet altijd even makkelijk, maar ik doe mijn best. Een tegenslag kan mij al snel helemaal van de kaart brengen en dan vergeet ik wel eens dat ik moet leren genieten van de goeie dingen.

Heb jij momenteel een doel waar je wil voor gaan?

Geen opmerkingen