Blogspot #7 | 5x positieve bloggers

ⒸEvelyneVergote
Elke dag lees ik een vast lijstje met bloggers die ik op de voet volg en op vrije dagen spendeer ik meer tijd in blogland. Dan kom ik heel wat leuks tegen en dat wil ik hier met je delen. Gewoon omdat het leuk is om nieuwe blogs te leren kennen. Ik zou uiteraard ik niet zijn mocht ik het mezelf wat moeilijker maken en er elke keer een bepaald thema aan wijten ;)

1. Vaker Vrolijk
Op kop nummer 1 vond ik dat Romy deze plaats verdiende. Haar blognaam verraad het al, maar haar artikels zijn altijd positief gericht. Zelfs al schrijft ze over een thema die misschien wat minder positief getint is, weet ze het toch altijd een positieve draai te geven.

2. I live for my dreams 
Saskia schrijft over haar droomjob, droomhuis, droomleven, .. Een tegenslag is nooit ver weg, maar die laat ze nooit blijken op haar blog. Ze houd het steeds positief en daar hou ik wel van.

3. Thank God It Is Monday
Het laatste jaar heeft Melle een zware tegenslag gekend, maar ondanks dit is ze altijd positief gebleven. Haar blog is één en al positiviteit waar je instant vrolijk van word.

4. Een theelepel geluk 
Cynthia, een vrolijke meid die net een webshop opbouwde en op haar blog altijd vol positiviteit schrijft over haar eigen leven en alles er om trent. Zoals haar webshop en de kledinglijn. Een kledinglijn die ook nog eens fleurig is ;)

5. A pinch of Jo
Ik volg Johanne nog niet zo lang, maar zolang ik haar al volg vind ik haar schrijfsels positief. Ik ga graag lezen bij haar om haar positieve insteek.

Ken jij nog een positieve blogger?

6 opmerkingen

 1. Ik ga ze even bekijken! Ik vind mezelf overigens ook wel een positieve blogger. :) Natuurlijk heb ik ook mijn mindere dagen of periodes maar ik vind het belangrijk dingen in het goede licht te blijven zien en dat ook op mijn blog uit te stralen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh maar er zijn wel meer positieve bloggers buiten dit lijstje ;) Mssn maak ik nog wel eens zo'n lijstje en mssn kom jij dan wel in dat lijstje te staan ;)

   Verwijderen
 2. Wauw, wat lief dat je mijn blog noemt! Dankjewel voor je lieve woorden. Daar werd ik dan weer helemaal vrolijk van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou zeg! Ik weet niet waarom ik hier nu pas achter kom, maar dankjewel! <3 Super lief!

  BeantwoordenVerwijderen