♛Mijn blog is jarig!!♛

ⒸPxhere.com By Unknown
Hiep hiep hoera! Mijn blog is 3 jaar geworden! Dat verdient een stukje taart. Neem gerust ;)

Wat gaat de tijd snel, niet? Al 3 jaar probeer ik van dit plekje internet mijn plekje te maken en met jullie, lezers te delen. Dat gaat met ups en downs, zoals in vele mensenlevens denk ik. Het is dan ook een persoonlijke blog en in mijn leven gaat ook wel eens iets mis ;)

Graag zou ik nog enkele jaren willen verder schrijven hier. Schrijven over mijn leven geeft mij voldoening, ookal is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Mijn leven kan soms eens dikke kak zijn (oeps, sorry voor de woordenschat, maar vandaag mag alles!) en dat kan ik hier wel eens kwijt.
Ook wanneer het leven rozengeur vertoont kom ik dat hier met plezier verkondigen. Het leuke hieraan is, ik ben niet verbonden aan een vast onderwerp en ik kan schrijven wat ik wil.

Ik wil mijn lezers ook even bedanken om al 3 jaar lang mijn leven te volgen. En soms mee te leven ;) Ik hou nog steeds van het bloggen en dat is dankzij jullie!

Vieren jullie wel eens je blogverjaardag?

14 opmerkingen