Diary #49 | Einde verlof

ⒸEvelyneVergote


Het zit er al weer bijna op, mijn 11 dagen verlof. Het is, zoals gewoonlijk, weer eens veel te snel gegaan. Ik heb gelukkig mooi weer gehad, maar op sommige dagen was het echt veel te warm. Niet uit te houden, voor iemand als ik.

Een echte doe-vakantie is het niet geweest. Ik heb vooral heel relaxed geleefd de afgelopen dagen. Niets moet, alles mag. Dat was het motto. Op dag 1 zijn we met z'n allen naar Sluis getrokken om de avondmarkt te gaan beleven. De dagen er na moest ik naar de stad om het één en ander in orde te brengen, dingen die ik anders niet kan doen daar het al gesloten is als ik klaar ben met werken. Ik ging ook meerdere keren op bezoek bij oma en opa in het rusthuis.

Daarna gebeurde het meestal dat we in de voormiddag rond een uur of 11 rustig gingen aperitieven in de Brasserie-Tea-room niet ver van waar we wonen. Daar kwam je altijd wel iemand tegen en dan gebeurde het dat we er een lunch aan breidden ;) Lekker relaxed met vrienden. En in de namiddag volgde dan meestal nog een koffie of frisdrankje (of soms meer dan 1 ;) ).

Afgelopen zaterdag zijn we naar mijn tante geweest. Met een drankje en een hapje, lekker relaxed samen zijn. En normaal staat er nog een date met de neighbourgirl op de planning. Heerlijk toch?

Mijn verlof is nog nooit zo relaxed geweest, maar hé, ik had er echt wel nood aan.

Kun jij genieten van een relaxed verlof of ga je liever op avontuur tijdens het verlof?

Geen opmerkingen