Diary #50 | Land of Love

Gerelateerde afbeelding
ⒸLand of Love.be

Straks sta ik te helpen op de 2de editie van Land of Love, een dancefestival op een weide niet ver van waar ik woon (ik kan er quasi te voet naar toe). Vorig jaar had ik mij ook al ingeschreven om te helpen, maar toen zat ik met een geblokkeerde nek thuis. Jammer..

Nu is het eindelijk zover! Vandaag sta ik aan de ingang van het mini-Tomorrowland in mijn eigen streek. Er zijn 5 podia's met verschillende dj's. Ik heb er heel veel zin in en hopelijk wil het weer een beetje mee.. Want ja, we zijn België en hier kun je nl nooit van voordien zeggen hoe het weer zal zijn.

Ik ken heel wat mensen die naar het festival zullen afzakken, dus sowieso hoop ik er een leuke dag aan over te houden. En hopelijk kan ik mij ook vermaken door nieuwe mensen te leren kennen in de crew. Mijn vader helpt ook mee, maar voor hem is het al de 2de keer dus kent hij al wat mensen. Het is dus heel spannend voor mij hoe de dag zal verlopen.

Heb jij ook al meegeholpen aan een organisatie?

2 opmerkingen