Terug van (even) weggeweest | I'm back!

ⒸPexels.com By Maddy Zen

Door omstandigheden hield ik even een pauze op mijn blog. Ook mijn 365 dagen bloggen-challenge brak ik hierdoor af. Ik had even tijd voor mezelf nodig waardoor ik alles eens grondig op een rijtje moest zetten.

Na enkele dagen miste ik het bloggen wel, maar ik ben tijdens de blogpauze wel steeds blijven lezen bij mijn collega-bloggers. Zo was het bloggen nooit echt ver weg. Alleen het schrijven lukte mij nog niet.

Tijdens mijn blogpauze heb ik ook eens de tijd genomen om mijn volledige blog door te lezen en terug op orde te zetten. Na 3 jaar vond ik dat wel eens nodig. Ik zorgde bijvoorbeeld voor een nieuwe titel voor bepaalde artikels en ik stopte ze in een bepaalde vaste categorie. En zo kan ik nu terug beginnen met een frisse lei.

Hoe de toekomst van mijn blog er nu uitziet weet ik niet. Ik ben nog steeds zoekende naar de perfecte blogplanning. Momenteel heb ik zoiets van, ik schrijf wanneer ik er zin in heb en misschien na verloop van tijd komt er weer een vaste structuur van publiceren op mijn blog.

Ik heb er alvast zin in om terug te gaan schrijven. Ik hoop dat jullie mijn schrijfsels niet te veel gemist hebben ;) Bedankt aan de lieve lezers die mij tijdens de blogpauze mailden met de vraag of ik gestopt was met bloggen. Dat wil toch zeggen dat mijn blog gelezen word en dat betekent veel voor mij!

Hebben jullie een vaste structuur in jullie blogplanning?

14 opmerkingen

 1. Blij dat je terug bent! Succes met de nieuwe, frisse start. Die vaste structuur heb ik wel op mijn blog en ik hou daar ook van. Al kan ik er ook een beetje obsessief door worden en mij dan slecht voelen als ik eens een ‘blog-dag’ oversla.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal het evenwicht terug een beetje moeten zoeken, maar het komt wel goed. Rustig aan, no pressure ;)

   Verwijderen
 2. Blij dat je er weer bent! Ik kon al niet op je blog geraken.. Ik heb niet echt een blog planning en juist daardoor heb ik er plezier aan. Laatste weken wat meer offline geweest door drukte privé en op werk. Zo komen er aankomende week wat minder artikelen online. En misschien die week erna juist weer meer, who knows.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik laat het voorlopig even op zijn beloop gaan en ik zie dan wel :)

   Verwijderen
 3. Ik dacht al! Ik kon niet op je blog komen, alleen uitgenodigde lezers (als ik het goed heb onthouden!). Fijn dat je weer terug bent! Ik heb geen planning, ik post wanneer ik zin heb! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ga ik nu ook proberen, posten wanneer ik zin heb en het mij lukt :)

   Verwijderen
 4. Erg leuk dat je er weer bent. En natuurlijk heb ik je gemist. Ik heb zelf een fotografieblog en ik heb geen strikte blog-planning, het moet immers wel leuk blijven. Ik post wanneer ik daar zin heb.
  Ik wens je veel schrijf-plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groot gelijk, het belangrijkste is dat jij het leuk blijft vinden en dat er stukjes staan waar jij je goed over voelt. Ik heb zelf 0 structuur in mijn blogplanning :').

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat de structuur er ooit wel weer komt, maar nu is het even afwachten en rustig aan. We zullen wel zien ;)

   Verwijderen
 6. Welkom terug! Wat goed dat de blogpauze je goed heeft gedaan en heeft geholpen om wat dingen op een rijtje te zetten. Soms kan zo'n kleine pauze je blogzin ook weer extra aanwakkeren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook blij dat je er weer bent! ^^ Fijn hé om zo met een propere lei te starten? Ik heb wel een planning. Probeer toch vier keer per week iets te schrijven en dat gaat nu best goed maar ik zit er eerlijk gezegd ook niet mee in als het eens niet lukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik schrijf zelf zonder planning en dat bevalt me prima. Mijn blog is mijn hobby en het moet vooral leuk blijven. Ik probeer wel met enige regelmaat te schrijven, dus als ik opeens inspiratie heb voor drie artikelen plan ik ze wel gespreid in. Doe wat voor jou werkt, je hebt voor niemand de verplichting om iedere dag iets te schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen