Diary #51 | Nieuw hoofdstuk

ⒸEvelyneVergote

Het is al een tijdje geleden dat ik onder deze rubriek schreef. Dat had namelijk zijn reden. Door omstandigheden nam ik een blogpauze en sinds kort neem ik de draad van het bloggen terug op. Het is nog niet compleet wat het zou moeten zijn, maar ik heb mezelf voorgenomen dat niets moet en alles mag. Heb ik eens geen zin om te schrijven, dan lukt het morgen misschien wel.

Het bloggen gaat dan wel nog niet zoals ik het wil, zelf voel ik mij nu beter in mijn vel. Het was ooit anders. Ik heb afscheid genomen van een periode die ik moest afsluiten. Zonder pijn, zonder verdriet. Gewoon, gedaan. Boeken toe. Ik sta aan de rand van een nieuw begin. Een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik ben nog lang niet toe aan de eerste zinnen van het nieuwe hoofdstuk, maar de aanloop er naartoe is ondertussen wel in gang gezet.

Of ik elk blad positief zal kunnen vullen is een andere vraag. Ik weet, net zoals zovelen, niet wat de toekomst brengt. En dat is niet erg. Ik hou er van om het leven te leven. Op een positieve manier. En toch zal ik niet kunnen vermijden dat er midden in de levensweg een hindernis zal verscholen staan. Maar dat zien we dan wel weer hoe we die zullen overleven. Voor nu hou ik het graag positief en zie ik wel wat er op mij afkomt.4 opmerkingen

  1. Mooi geschreven. Succes met het nieuwe hoofdstuk in je leven. Ik merk, alleen al door de manier waarop je hier schrijft, dat het afsluiten van dat vorige hoofdstuk je deugd heeft gedaan. De enige weg is vooruit! Fijn dat je het zo positief bekijkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi geschreven Evelyne! Je klinkt echt super positief en chill en dat is echt het beste denk ik :) Als er bobbels op je weg komen, neem je ze maar zoals ze komen als het moment daar is. Fijn om te weten dat je nu beter in je vel zit!

    BeantwoordenVerwijderen