De 10 best gelezen artikelen: Augustus en September

ⒸEvelyneVergote

Normaal zorg ik op het einde van de maand voor een lijstje met de best gelezen artikelen, maar omdat ik een blogpauze hield in Augustus-September is dat er niet van gekomen. Vandaar nu snel een overzicht.

Augustus

1. Mijn blog is jarig
Jawel, ook mijn blog kan jarig zijn ;) Ik vierde het met een artikel en kreeg heel wat leuke felicitaties. Betekent dat mijn blog toch geapprecieerd word en dat besef ik nog te weinig. Lees het artikel hier 

2. Photoshop | Watermerk of niet?
Ik schreef een artikel naar aanleiding van een opmerking die ik zag op Facebook. Iemand had er gemeld geen watermerk te wensen omdat het je foto kapot maakt. De meningen waren verdeeld en dat leek mij wel een goed idee voor een artikel. Lees het hier 

3. Een klungel of lomp? | 5x waar ik onhandig in ben
We zijn allemaal wel een klungel of lomp in iets. Ik somde er een paar op waar ik onhandig in blijk te zijn.  Lees het hier

4. 5x Instagram #10 | #birthdaycake
Instagram lijkt een leuk tijdverdrijf en ik vind het leuk om een thema uit te zoeken. Lees het hier

5. 5x stockphotography-website 
Het leek mij leuk om eens enkele gratis stockphotography-websites die ik zelf soms gebruik op een rijtje te zetten. Lees het artikel hier

September


1. Terug van (even) weggeweest | I'm back!
Door omstandigheden hield ik een blogpauze en blijkbaar heeft dit wel zijn deugd gehad. De inspiratie vloeide weer langs alle kanten, maar ik neem het voorlopig nog rustig aan. En dat tempo bevalt me ook wel. Lees het artikel hier

2. Question | Een nieuwe rubriek? 
Nog niet zo lang geleden dacht ik na over een nieuw idee. Ik had twijfels, maar die werden positief bevestigd door mijn lezers. Waarvoor dank. Lees het artikel hier

3. Herfst | What I (don't) like about it
Het is ondertussen al enkele dagen herfst. Ik schreef over wat ik wel en niet zo leuk vond aan de herfst en bleek dat wel meer mensen voor- en nadelen aan de herfst ondervinden. Lees het artikel hier

4. Foto van de week #35
De foto van de week doet het normaal niet zo goed, maar deze keer wel. Bekijk het hier

5. Op Tv #6 | Rode Neuzendag 2018
Een programma die iedereen wel aangrijpt. Psychische problemen bij jongeren. Het zou niet moeten zijn en toch is het zo. Ik maakte het zelf mee en schreef er over. Lees het artikel hier

Geen opmerkingen