Dit was.. | Oktober 2018


Ziezo, het is er van gekomen. Mijn eerste maandoverzichtje met foto's er bij ;) Ik moet wel bekennen dat de foto's genomen zijn met mijn gsm en niet met mijn professioneel fototoestel. Gewoon.. omdat zo'n maandoverzichtje vraagt om zo'n foto's vind ik. Vergeef me trouwens, het is mijn eerste maandoverzichtje en moet nog zoeken wat voor mij past en wat niet ;) Geniet er van!Ik ging een lekkere burger eten met vrienden en mijn ouders in de plaatselijke burgertent. Elke eerste vrijdag is er een nieuwe soort burger in speciale maandpromotie en dan betaal je ook minder. Handig en ze zijn meestal echt lekker! Dit is bijvoorbeeld de Halloweenburger: Iers rundsvlees op een bedje van heksen kaasje, met champignons , spekreepjes, rucola en rode ui. Heerlijk!Op Dag van de Klant ging ik met mama shoppen in de stad (we hadden gewoon een paar kleinigheden nodig ;) ) en daarna gingen we eten in ons favoriete broodjeszaak. Tegen een Croque Ananas zeg ik niet gauw nee ;) En als afsluiter aten we nog een chocoladetaartje ;)

Op zaterdagavond drinken we graag een glaasje bij het tv-kijken. Ik koos dit keer voor een heerlijke Passoa Orange. Met een blokje ijs in het glas en kaas of chips (die ik nog uit de kast moest halen en vergat op de foto te zetten :p )
Alleen thuis zijn heeft ook zo z'n voordelen ;) Dan kijk ik al graag eens naar tv terwijl ik een spel speel ;) Ik had trouwens een goed excuus om te luieren, want ik voelde mij niet 100%. De dag er voor had ik verschrikkelijke migraine, waardoor ik merendeels in mijn bed heb doorgebracht. Ik keek trouwens naar Bazart - Het begin voorbij die recent op VTM was.
Normaal neem ik nooit selfies. Zoals je ziet, mislukken die ook altijd. Ik wou hier nu gewoon aantonen dat ik naar de kapper ben geweest. Er werd eens een klein beetje een krul gelegd aan de uiteinden, maar ondertussen is dat er al lang weer uit. Ik kan mijn haar nooit zo perfect leggen zoals een kapster dat doet ;)
Op een vrije ochtend gaan we graag met ons 3 een koffie drinken in onze plaatselijke Brasserie-Tearoom. Meestal spreken we dan ook af met een vriendin die we daar ter plaatse hebben leren kennen. Steeds amusement verzekerd, haha!
Deze maand heb ik bijna elke week hutsepot met worst gegeten. Dit vind ik zooo lekker! Helaas niet zelf gemaakt, maar de Slager – Traiteur in het dorp maakt ook hele lekkere waar ik van blijf smullen!       Hoe was jouw maand Oktober?

8 opmerkingen

 1. Leuk overzichtje! Het is fijn om u op deze manier beter te leren kennen! Al wil ik nu nog meer foto's zien ;) Haha. En amai, van al dat lekker eten hier krijg ik honger. Hmm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk om te zien! Heerlijke food foto's: I love it :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oktober was blijkbaar vooral een heel lekkere maand :)
  En je selfie vind ik leuk, niet zo afgelikt of star geposeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oktober was een fijne maand, ik hoop op een nog mooier november en december.

  BeantwoordenVerwijderen