Foto van de week #36

ⒸEvelyneVergote
Voor wie het nog niet wist.. De herfst is nu echt in het land. Bij ons vallen de walnoten (of okkernoten in onze volksmond) van de boom, dus elke dag gaan we wel aan het rapen. Helaas vallen die ook op het dak van de voliére, waardoor papa steeds op de ladder moet om ze bijeen te rapen. Daarna drogen we die in de zon op het terras. Anders zijn ze niet klaar om op te eten ;)

Hou jij van walnoten?

8 opmerkingen

 1. Ik doe ze regelmatig in bananenbrood <3 :) Prachtige foto! Ook mooi hoe dat licht erop valt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeh zo lekker dat je een walnotenboom hebt! Heerlijk!! Ik gebruik ze inderdaad ook voor bananenbrood, net was Louise zegt haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou niet zo van bananen, haha. De walnoten gebruiken wij ook voor in brood, maar dan gewoon brood

   Verwijderen
 3. Een walnotenboom? Die wil ik ook! Ik eet ze sinds een paar weken, haha. Ik hield nooit zo van noten, maar nu dus ineens wel. Ik pik ze altijd bij mijn ouders, hihi. Vind ze heerlijk om ze zo op te eten. Ik vind trouwens het kraken ook echt rustgevend en leuk om te doen, gek genoeg. :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, is echt lekker. Je mag er alleen niet teveel in eens eten anders word je een tikkeltje hees.

   Verwijderen