Dit was.. | November 2018

Het is weer zover. Tijd voor een maandoverzicht. Ik moet toegeven, het was een maand met ups en downs. De maand begon schitterend, met enkele drukke en leuke weekends, maar ik werd ook ziek. Het gaat gelukkig al weer beter met mij ;) Kijk mee in mijn maandoverzicht van November.


Op 1 november trok ik samen met 2 meiden naar het Antwerps Sportpaleis. Het was eigenlijk nog niet zo lang gepland. Normaal ging er iemand anders mee die het op het einde plots niet meer zag zitten om mee te gaan. Des te leuk voor mij, want zo kon ik naar Niels Destadsbader gaan kijken. We hebben ons kostelijk geamuseerd en het concert zelf was top! Zeker toen Koen Wauters (mijn idool) kwam opdagen. De pannen gingen er af, haha!
We gingen eten bij een kennis van mijn Nonkel. Een bruine kroeg met een kleine eetgelegenheid in Grauw (Hulst). Een ervaring op zich, maar heel lekker!
We hadden een babyborrel-ontbijt. Heerlijke koffiekoeken, maar uiteraard veel te veel! Die middag hebben we niet meer gegeten, haha! Bij het naar huis gaan mocht je kiezen tussen verschillende doopsuiker. Enfin, het was niet allemaal doopsuiker. Ik had een flesje gin mee en mijn ouders een mini-pompje met roze zeep. :)
Ik moest naar de dokter. Ik had serieuze keelpijn en kon amper slikken, praten of iets anders doen. Mijn keel bleek bloedrood te zitten en de dokter gaf mij onstekingsremmers en zuigtabletten. Wanneer ik moest eten voelde ik mij verschrikkelijk. Ik kon niet deftig slikken zonder pijn te hebben. Dit had ik nog nooit gevoeld! Enkele dagen later ging ik opnieuw want ik hield het niet meer uit. Ik kreeg dan, na lang beraad, een antibioticakuur die mij door deze keelpijn heeft gesleept.
Door de keelontsteking werd mij gezegd geen warme dranken en voeding te nuttigen. Alleen koud en liefst zo koud mogelijk. Voor mij een perfect excuus om de voorraad ijs op te doen, haha. En daar profiteerde mijn vader van mee ;)
Mijn auto is een jaar en heeft dus een onderhoud nodig. De klus was snel geklaard en na een halfuurtje kon ik alweer vertrekken. De auto was goedgekeurd alleen maak ik blijkbaar heel weinig kilometers. Na 1 jaar heb ik amper 6048 km op mijn teller staan. Er werd geen probleem van gemaakt, maar ik rij inderdaad geen lange afstanden. Daar gaan we iets op moeten vinden, alleen ben ik meer het meisje dat liever de veilige baan neemt en ga ik nooit de autostrade op.. Eigenlijk heb ik die ook nooit nodig en doe ik enkel met de auto de binnenwegen (zoals we hier zeggen).
Het was winterbraderie in de stad en toevallig opende er een nieuwe koffieshop. Die moesten we toch gaan uittesten en ik bestelde er een warme chocolademelk. Zo drink ik die toch het liefst, gestoomde melk en dan mag je zelf bepalen hoeveel chocolade je er in doet. Meestal vliegt het gehele potje er bij mij in ;)
Elke avond kijken wij tv. Je kunt het een verslaving noemen, maar voor ons is het pure ontspanning. En met wij bedoel ik mijn mama en ik. Papa heeft een televisie apart met hoofdtelefoon. Onze keuze van programma's is te verschillend. Hij kijkt liever naar het nieuws en documentaires op Nederland en wij kijken liever naar serie's en reality. Wij nemen ook heel veel op omdat we niet alles op dat bepaald tijdstip kunnen bekijken en houden dan 's avonds een rustig tv-avondje en kijken we waar we die dag zin in hebben, na de programma's die zich na het nieuws afspelen en we wel rechtstreeks kunnen kijken zoals Familie.

Hoe was jouw maand November?

6 opmerkingen

 1. Leuk overzicht! Moest de dokter tegen mij zeggen dat ik koud moest eten... dan zou ik daar ook van profiteren hoor ;) Ijsjeeees! Tv kijken doe ik ook het allerliefst 's avonds. Puur relaxen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalig dat je zo koud mogelijk moest eten! Dan zou ik ook ijs inslaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit!! Behalve natuurlijk die keelontsteking, want die kan inderdaad héél pijnlijk en vervelend zijn! Hopelijk heb je er niet te vaak last van? Ik had het jaren geleden regelmatig en toen moesten mijn keelamandelen geknipt worden, wat niet fijn was...

  Mijn november was superleuk want ik startte een nieuwe baan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit was de eerste keer, gelukkig! Ik hoop dat ik het niet opnieuw krijg, maar voorlopig gaat het goed :)

   Verwijderen