Diary #54 | Ode aan een vriendin

ⓒPexels.com By Plush Design Studio

Vandaag, 1 jaar geleden. Een lieve vriendin verloor haar strijd, die 5 jaar lang heeft geduurd. Een ode aan haar vond ik vandaag wel op zijn plaats.

Als je dacht dat we je zouden vergeten, dan ben je er naast. Er is dan wel heel veel gebeurt het afgelopen jaar, vergeten zal ik je nooit.

Ik denk nog vaak terug aan onze gezellige zondagen waar we koffie en taart smulden. Of wanneer je een banana split bestelde maar er geen bananen meer waren. Wat hebben we toen gelachen. Tot op het laatste ging je overal met ons mee. Het was een strijd, maar je was er zo graag bij. Je dacht 'dit kan de laatste keer zijn'. Ook toen het voor ons zwaar werd, was je er. Je wou zelfs mee helpen opruimen na ons jaarlijks muziekevenement, terwijl wij zagen dat het moeilijk voor je werd. Je gaf niet op, we konden je niet overtuigen om thuis te gaan rusten. Doorgaan zou je.

Toen je strijd gestreden was bleef er een leegte achter. Maar in onze gedachten was je er steeds. Ook op het afgelopen evenement. We gaven je een plaatsje op het scherm in de zaal. Zo was je er toch een beetje bij. Je had het fijn gevonden, dat weet ik zeker.

Ik zou wat graag een knuffel naar boven willen sturen. Gewoon, om je te laten zien dat ik je nog niet vergeten ben en hoe ik je aanwezigheid geapprecieerd heb. Dank u wel voor die ooh zo fijne tijd hier beneden! Lieve vriendin, jou vergeten doe ik echt nooit!

16 opmerkingen

 1. Lief dat je daar zo bij stilstaat en er op die manier over kunt schrijven.
  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je <3 Bij iemand waar je zo intens hebt samengeleefd sta ik dikwijls bij stil, zeker op dagen als deze.

   Verwijderen
 2. Prachtig geschreven, wat een mooie ode <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend mooi en liefdevol artikel! Ik wens je heel veel sterkte toe, juist vandaag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg lief en mooi geschreven. Veel sterkte met dit verlies verder.

  BeantwoordenVerwijderen