It's that time of the year again | Kerstkaarten schrijven

ⒸEvelyneVergote
Elk jaar vind ik het een feest. Kerstkaarten schrijven en ontvangen. Het liefst van al begin ik er al van de eerste van de maand december aan om de kerstkaarten te schrijven, maar thuis verklaren ze me gek. Dus, ik wacht dan maar tot halverwege de maand (langer kan ik echt niet wachten!!)

ⒸEvelyneVergote

Allereerst start ik met te kijken wie mij het jaar ervoor een kaartje heeft gestuurd. Daar maak ik dan een lijstje van en plaats onmiddellijk het adres er bij. Ik heb dan wel een adressenboekje, maar het lijstje op deze manier klaarmaken is heel wat zoekwerk achteraf gespaard.

ⒸEvelyneVergote

Wanneer het lijstje af is begin ik te schrijven. Eerst de kaartjes en daarna het adres op de enveloppe. Zo werkt het voor mij het best. Als allerlaatste plak ik er een postzegel op, maar dat doe ik pas wanneer alle kaartjes en enveloppes geschreven zijn.

En dan zijn ze klaar om op de post te gaan ;)

Hoe pak jij het kerskaart-schrijven aan?

8 opmerkingen

 1. Ik ben er dit jaar meteen na Sinterklaas mee begonnen. Langer kon ik niet meer wachten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er aan begonnen, maar momenteel ben ik halverwege gestopt met de zorg voor oma.. Ik zie wel wat het word dit jaar met het versturen..

   Verwijderen
 2. Ik vrees dat er bij mij weinig structuur in zit, in hoe ik de kaarten schrijf. Dan eens een paar, en later nog eens een paar. Moet er nog aan beginnen...
  Ook wel getwijfeld of ik er wel zou sturen. Met het overlijden van mijn tante vind ik het erg moeilijk om naar de familie een feestelijke kaart te sturen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er mee begonnen, maar met de zorg voor oma die er plots is bijgekomen ben ik halverwege gestopt. Ik zie wel wat het word.

   Verwijderen
 3. Leuk he? Ik hou er altijd van... Er zijn ook al wat kaartjes hier op de mat gevallen. Ik ga er volgende week aan beginnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er aan begonnen dit jaar, maar door de zorg voor mijn oma die er plots is bijgekomen weet ik niet hoever ik dit jaar zal raken en of ik ze wel nog allemaal uitstuur.. het is afwachten..

   Verwijderen
 4. Ik ga er vandaag aan beginnen. En hoe? Complete chaos... ik loop gewoon mijn namenlijst in mijn iPhone af en schrijf op alles wat los en vast zit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was er aan begonnen, maar.. ben halverwege gestopt.. ik weet nog niet of ik deze die ik al heb uitstuur.. Het gaat niet goed met oma..

   Verwijderen