2019 | Een nieuw jaar met nieuwe kansen

Clear Glass Bottle on Brown Wooden Table
ⓒPexels.com By Pixaby.com

De goede voornemens vliegen mij rond de oren. Ik maak er al lang geen meer, het komt er toch niet van. Maar wat ik wel heel hard wil is dat dit jaar een gelukkiger jaar word dan 2018. Ik kan nu beginnen met alle negatieve dingen die gebeurt zijn op te sommen, maar dat ga ik niet doen. We gaan het positief houden en stap voor stap het nieuwe jaar opbouwen.

Niemand weet wat het nieuwe jaar zal brengen en soms wil men dat ook niet weten om gewoon verrast te worden. Ook ik wil verrast worden door geluk in het nieuwe jaar. En dat geluk schuilt soms in kleine dingetjes in het leven. Dus, ik verwacht geen grootste dingen maar wel leuke, toffe en gezellige dingen waar ik op dat moment blij van word.

Ook wil ik jullie, mijn trouwe lezers (en de secret readers) een mooi en schitterend nieuw jaar toewensen. Een jaar waarin geluk en gezondheid centraal mogen staan. Maar waar je ook heel wat liefde en genegenheid aan elkaar kan schenken. Geniet van de kleine dinges des levens en draag zorg voor elkaar.

Moge 2019 een schitterend jaar worden!

20 opmerkingen

 1. Ik wens je een schitterend 2019 toe :) Dat je maar veel en vaak heel erg positief verrast mag worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je een prachtig 2019 toe! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een schitterend 2019 is u van harte gegund ❤︎

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens je een heel mooi 2019 toe. Kijk niet teveel terug, haal uit 2018 wat je kunt gebruiken en maak het mooier in dit nieuwe jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij ook een heel mooi 2019! Ik mis persoonlijk in dit artikel je positive dingen uit 2018!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heel veel positieve dingen zijn er niet gebeurt in 2018. Is toch het schrijven niet waard ;) Ik hoop dat dit wel lukt in 2019.

   Verwijderen
 6. Na regen komt zonneschijn zeggen ze altijd! Ik hoop dat het dit jaar voor jouw veel zonneschijn wordt. Anders maar lekker op vakantie naar Brazilië :-) Daar schijnt de zon bijna altijd! Fijn 2019!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook geen goede voornemens. Ik wens jou ook een goed 2019!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig nieuwjaar en ik hoop dat 2019 een mooi jaar voor je wordt. Vorig jaar was ook geen goed jaar voor mij, dus we gaan gewoon stapje voor stapje positief de toekomst tegemoet xxx Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, stap voor stap zullen we er een positief jaar van kunnen maken.

   Verwijderen
 9. Goede instelling, je kunt wel op het negatieve blijven focussen maar dat helpt totaal niet. Heel veel geluk gewenst in 2019 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een heel fijn en vooral een beter 2019 voor jou! (Voor mezelf hoop ik dat ook trouwens.) veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen