Facts #2 | Over mij en mijn feiten

ⒸEvelyneVergote

Een hele tijd geleden *oeps* gooide ik hier een nieuwe rubriek online. Ik had nooit durven dromen dat die het zo goed zou doen bij de lezers, dus besloot ik maar snel een tweede deel te maken. Voor wie deel 1 gemist heeft, klik even hier.

1. Ik ga nooit de deur uit zonder gsm
Het eerste wat ik check wanneer ik vertrek is of ik mijn gsm bij heb. Want zonder de deur uit, dat kan ik niet aan. Je zou nu misschien wel denken dat ik verslaafd ben aan mijn gsm, maar het is eerder het idee dat ik hem niet bij heb en ik iemand nodig zou hebben of iemand mij zou willen bellen dat ik niet aan kan. Het is zo erg dat ik zelfs zou terugkeren om mijn gsm op te halen.


2. De geur van kaarsen vind ik zo heerlijk
Kaarsen in huis zorgen voor gezelligheid. Ik kan enorm genieten van de geur van kaarsen, maar vooral de geur wanneer een kaars word uitgeblazen vind ik zo heerlijk. Alleen daarvoor zou ik een kaars aansteken. Ik zou zelfs een kaars aansteken en die onmiddellijk terug uitblazen, gewoon om de geur eens in mijn neus gehad te hebben.

3. Ik ben geen ochtendmens
Ik ben geen ochtendmens en volgens mij zal ik dat nooit worden. Ik heb mijn slaap nodig en als ik weet dat ik er 's ochtends vroeg uit moet dan ga ik de avond voordien extra vroeg mijn bed in. Maar nog steeds lijk ik niet uitgeslapen tegen 's ochtends. Als ik zo enkele dagen na elkaar vroeg moet opstaan dan lukt het mij nog moeilijker om 's ochtends op te staan. Eens ik uit mijn bed ben kan ik langzaam in gang komen, maar het probleem is soms om uit het bed te komen.


4. Als kind wou ik later een aapje adopteren
Ik weet niet wat het is, maar als kind heb ik altijd al een aapje gewild. Nee, geen knuffelbeer, maar een echt. Ik vind die zo schattig en die zijn zo menselijk in hun doen. Ik stelde mij dan altijd voor dat ik een aapje vasthad en die zoals een kindje in mijn armen droeg.


5. Ik wacht niet graag op telefoontjes 
Ik vind het zo vervelend om te wachten op telefoontjes. De meeste telefoontjes die ik ontvang zijn puur zakelijk (ivm het werk of zoiets dergelijk) en soms weet je niet of er een telefoon op komst is of niet. Maar wanneer je dat wel weet en het telefoontje komt dan toch niet, dat vind ik zo verschrikkelijk. Dan zit ik werkelijk een hele dag met mijn gsm in mijn hand of naast mij en verlies ik die geen seconde uit het oog. Want stel dat ik dat telefoontje nu toch mis..  

Ben jij een ochtendmens? 

10 opmerkingen

 1. Ik doe soms alsof ik een ochtendmens ben maar ik ben het niet. Haha :p Ook geen avondmens trouwens. Al sta ik wel liever vroeg op dan dat ik lang wakker blijf. Dus misschien toch een ochtendmens? Maar als ik om 6u moet opstaan om naar mijn werk te gaan, geraak ik echt bijna nooit uit mijn bed. Ik moet dan ook wel altijd vroeg gaan slapen en ben ook niet goed wakker. Gelukkig heb ik nog twee uur om op te starten tegen dat ik echt aan het werk moet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ben wel een avondmens. Maar ‘s ochtends heb ik zowiezo een probleem. Ik mag er vroeg of laat inkruipen ‘s avonds, niets helpt. Maar wanneer ik er ‘s anderendaags vroeg uit moet, dan moet ik zowiezo er ‘s avonds vroeg inkruipen. Anders zit ik echt met een probleem.

   Verwijderen
 2. Een ochtendmens ben ik dus ook helemaal niet. Ik probeer het wel te zijn, want ik heb graag lange dagen, maar ik heb het er elke morgen opnieuw moeilijk mee. Ik geraak ook maar moeilijk uit bed en kom ook altijd maar traag op gang. Haha.
  En puntje vijf heb ik dus ook. Op telefoontjes moeten wachten vind ik verschrikkelijk. Pure stress krijg ik daarvan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook wel blij als ik eens vroeg kan opstaan en lekker veel kan doen, maar dat lukt niet altijd.. Ja, wachten op telefoontjes vind ik echt niet leuk.. Dan ben ik op van de zenuwen..

   Verwijderen
 3. Ja hoor, ochtendmens. En als ik inderdaad een telefoontje verwacht, dan ga ik ook opeens op mijn gsm zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat ken ik, op je gsm zitten. Ik heb mijn gsm altijd bij in mijn broekzak maar als ik weet dat ik kan gebeld worden durf ik hem wel steeds in mijn hand te houden tot vervelends toe.

   Verwijderen
 4. Hahaha nee ik ben geen ochtendmens nooit geweest ook. Ik wil wel eens later naar bed gaan uit mijn ochtenddienst maar dan moet het echt heel mooi zijn buiten. Gouden uur en mist, sneeuw dat werk. Ik denk dat deze serie het leuk doet omdat we graag dingen van elkaar te weten komen. En misschien werkt het omdat je bewuster met je blog bezig bent. Het enige wat ik zie is dat je website nog geen https is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik totaal niet weet hoe mijn blog een https-adres te geven..

   Verwijderen
 5. Maar je kan nog steeds een aap adopteren. Dat deed ik via een stichting. Ik had een aap geadopteerd in Indonesië en met je bijdrage help je aan huisvesting en voeding. En je kreeg om de zo veel tijd een verslagje over je geadopteerde aap ��

  BeantwoordenVerwijderen