Overzicht | De 5 best gelezen artikelen van 2018

ⒸEvelyneVergote

We zijn al een tijdje aan het nieuwe jaar bezig en toch wou ik nog even terugblikken op het afgelopen jaar (ondanks dat ik het toch zo snel mogelijk achter mij wou laten). Een terugblik van artikelen op mijn eigen blog vond ik wel leuk en daarom dook ik even in het afgelopen blogjaar.

1. Bucketlist | De omgekeerde versie
Ik haalde de inspiratie voor dit artikel bij Romy. Het leek mij wel leuk om eens stil te staan bij de dingen die ik wel al met succes heb behaald in mijn leven ipv steeds vooruit te willen kijken.  Lees het artikel hier 

2. Op de baan | Hoe ik na 4 pogingen mijn rijbewijs haalde
Yep, deze verhalen doen het schitterend goed op mijn blog, haha! Dus, ik moet meer van dat schrijven in het vervolg, got it ;) Lees het artikel hier

3.♛Mijn blog is jarig!!♛
Ondertussen is mijn blog al 3 jaar en 5 maanden, haha. Ja, wat vliegt de tijd! Ik trakeerde met virtuele taart op mijn blog ;) Lees het artikel hier 

4. Facts #1 | Over mij en mijn feiten
Nog zo'n artikel die het goed doet op mijn blog. Ondertussen is deel 2 ook al verschenen en ben ik bezig met deel 3 ;) Lees het artikel hier

5. In loving memory | Slaap zacht lieve oma
Vorige maand is mijn oma overleden.. Ik schreef er een artikel over om haar overlijden voor mezelf een plaats te kunnen geven. Dank u wel aan alle lieve lezers voor de steunbetuigingen. Deed mij ontzettend veel deugd! Lees het artikel hier


 

Geen opmerkingen