Wonen | Huis/Interieur

Alle werken van vikings te koop op Werk aan de Muur

Op mijn blog heb ik nog nooit echt verteld over hoe ik soms stiekem droom over een eigen plekje. Niet dat ik het hier slecht heb thuis, maar wie droomt hier nu niet van? Ik moet toegeven dat dit onderwerp thuis nogal gevoelig ligt en het voor mij financieel ook niet mogelijk is om als alleenstaande in een degelijk plekje te gaan wonen. Maar, dit terzijde. Ik wou jullie toch even een blik gunnen van hoe ik mijn toekomstig plekje zie qua interieur.
1. Natuurlijk licht in huis
Aangezien we nu thuis donkere eiken meubelen hebben geeft dit heel weinig natuurlijk licht in huis ondanks de grote vensters die we hebben. Zelf wil ik in mijn toekomstig nieuwe stekje heel veel natuurlijk licht in huis en lichte meubelen die helpen om de ruimte licht te maken. Ook is de living van de keuken afgescheiden met een muur en deur (die altijd open staat). Persoonlijk ben ik meer voor een open gevoel en zou ik kiezen voor zo min mogelijk muren die de ruimtes afscheid.

Modern Urban Home by Y Designs

2. Landelijk vs Urban
Ik hou van deze twee stijlen en zou deze graag ietwat combineren in mijn toekomstig nieuw stekje. Ik ben wel iemand die graag combineert, maar ook graag de stijl bijhoudt. Ook wil ik hiermee ook niet steeds bij hetzelfde blijven en moet ik op tijd toch eens kunnen veranderen al is het maar iets klein.

Posterwand van verschillende Vissevasse posters. #vissevasse #poster #pastel #muurdecoratie #wanddecoratie #deensdesign #byjensen

3. Niet te vol in huis en toch niet te weinig
Persoonlijk vind ik het hier thuis iets te donker en iets te veel van alles. Ik heb het graag net en clean voor wanneer er bezoek over de vloer zou komen. In een huis moet er inderdaad geleefd worden, maar te veel rommel overal heb ik niet graag. Ik stop het liever in de kasten of een verloren kamertje achter de schermen om die dan op tijd en stond eens deftig op te ruimen ;) Wel hou ik van een minimalisme aan kaders, foto's aan de muur. Ik zou daar ook verschrikkelijk vaak aan willen veranderen met elk seizoen een andere canvas. Moet ook wel kunnen vind ik. But less is more ;)

VERLICHTING | Een hanglamp is ideaal voor boven de eettafel. Een mooie hanglamp brengt direct sfeer en, natuurlijk, licht in huis. Heb je moeite met kiezen uit het veel te ruime aanbod of zit je gebonden aan een beperkt budget? Een pracht lamp boven de eettafel hoeft niet veel te kosten. Laat je inspireren door deze 12 hanglampen onder de - jawel - €100,-! Biano.nl | cc: Karwei

4. Design
Ik hou wel van enkele design-stukken in huis. Weer zeer minimalistisch en net genoeg. Zoals ik al zei hou ik van een landelijke stijl met een urban modern touch, dat zou je ook in de design-stukken zoals hanglampen of dergelijke terugvinden bij mij.

Dit artikel is door niemand gesponsord en volledig uit mezelf geschreven.
Interieurfoto's komen van Pinterest. 

6 opmerkingen

 1. Mooie stijl hoor! Ik hoop dat je woondromen op een dag werkelijkheid zullen worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, mooie inspiratie om vast te houden totdat je je eigen huisje mag inrichten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ziet er heel mooi uit. Ik ben zelf ook helemaal gek van dit soort interieur. Kan er op Pinterest geen genoeg van krijgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen