Diary #56 | Eén van die luie zondagen

ⒸEvelyneVergote

Het is zondagmiddag en het regent pijpenstelen buiten, wanneer ik dit schrijf. Ik kan hier wel eens van genieten, wanneer ik niet buiten hoef te komen uiteraard. Lekker binnen bij de houtkachel, waar ik eigenlijk niet zo best tegen kan eigenlijk. Ja, het begint spontaan in mijn keel te kriebelen wanneer de houtkachel in gang word gestoken. Geen idee waarom, want ik had hier vroeger nooit last van. Maar we kunnen niet anders want de verwarming is kapot. Er zit namelijk een lek in de buizen die onder de grond zitten. Brr, nog eens afbraakwerken in huis ook.

Ik kan hier best wel aan wennen, aan die luie zondagen waar je niets anders doet dan echt lui te zijn. Toevallig was er gisteren tennis op tv, nog zoiets waar ik mij zo in kan verliezen. Ik werd een tennisfanaat toen Kim Clijsters en Justine Henin groot werden in tennisland. Nu is er ondertussen een hele nieuwe Belgische tennis deligatie opgekomen en blijf ik fan van onze Belgen. Helaas verloren we de FedCup België-Frankrijk, maar hé.. het neemt niet weg dat ik trots ben op onze Belgen ;)

Het doet mij ook wel eens deugd om gewoon te schrijven waar ik zin in heb, zonder al te veel na te denken. Moet ik meer doen ;) Al zijn dergelijke schrijfsels wel korter dan anders, ik denk niet dat ik daar iemand mee misdoe.

Hou jij van luie zondagen?
4 opmerkingen

 1. Ik denk dat iedereen daar dol op is. Ik heb ze helaas te weinig met mijn werk en baal als het regent op één van mijn weinige vrije dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat begrijp ik. Bij mij gebeurt zo'n lui weekend ook niet elke week ;)

   Verwijderen
 2. Ik ben gek op luie zondagen. Of zaterdagen… Eigenlijk ben ik ook best lui ;)

  BeantwoordenVerwijderen