Dit was.. | Januari 2019De maand Januari had niet veel in petto voor mij deze keer. Het was een maand met ups en downs, waardoor ik ook heel weinig kon vastleggen. Gelukkig viel er sneeuw, waarop ik absoluut naar buiten wou met mijn camera! Kijk even mee in de eerste maand van het nieuwe jaar.

Op de tweede dag van het nieuwe jaar stond ik op wacht om opgehaald te worden. En plots hoor ik een heus gezoem alsmaar dichterbij komen. Ik kijk naar boven en zie een vliegtuig heel erg traag en uitzonderlijk laag over mij vliegen. Ik kon het bijna aanraken. Daar moest ik toch een foto van maken, niet? ;)
De eerste zondag van de maand Januari trakteert de stad op ons Nieuwjaar. Dan mag je op de markt gratis drinken en komt er iemand optreden. We spraken dit jaar eens af met vrienden om er samen van te genieten en besloten nadien nog een hapje te gaan eten. Uiteraard vergat ik weer het hoofdgerecht te fotograferen, haha.
Ik maakte tijd om vooruit te bloggen. Wat werkt dat goed! Gewoon een vrij moment uitkiezen en schrijven, foto's maken/uitkiezen. Mocht ik dit zo kunnen blijven volhouden dan word ik een blije blogger. Maar je weet maar nooit dat dit ook weer eens durft te mislukken bij mij, haha.
Ik moest naar de kinesist. Ik was die week mee boodschappen gaan doen en bij thuiskomst wou ik helpen uitladen, maar daar ging het even mis. Er schoot iets in mijn rug, waardoor ik met pijn moest rondlopen. Ik contacteerde de kinesist en die gaf mij oefeningen om de pijn tegen te gaan. Ik ben het immers wel gewend om met rugpijn geconfronteerd te worden en zal ook niet gauw iets nemen tegen de pijn. Maar de ene dag is ook de andere dag niet. Even opletten wat ik doe dus.
Ik at deze maand iets dat ik al heel lang niet meer gegeten heb. Het ziet er misschien wat onsmakelijk uit, maar ooh wat is dit lekker! Pilchards in tomatensaus uit blik. Met een boterham vind ik dit smullen. Alleen beviel het mij nadien iets minder. Ik heb weleens last bij het eten van bepaalde dingen dat ik ze bij het boeren terug proef (om het mooi uit te leggen ;) )
Eind deze maand begon het te sneeuwen. Je kunt wel denken dat ik als gepassioneerd fotografe enkele hoogdagen beleefde. Ik trok er dus regelmatig op uit om foto's te nemen, alleen hield ik het niet lang uit. Ik kreeg last van mijn rug en ben dus noodgedwongen terug naar huis getrokken. Dus kilometers lange wandelingen zaten er niet in.Hoe was jouw maand Januari?

Geen opmerkingen