DZP #0 | Day Zero Project

ⒸEvelyneVergote

Zoals Erik van Looy steeds zegt: 'Het is gebeurt'. Jawel, je hebt de titel goed gelezen, ik doe mee aan het Day Zero Project. Woehoe *vreugdedansje* Ik zag al zoveel bloggers met zo'n lijst passeren en steeds dacht ik: 'dit kan ik niet, zoveel doelen voor mezelf maken'. In een zotte bui (ja dat heb ik wel eens ;) ) begon ik plots zomaar doelen op te schrijven. En toen dacht ik, laat ons dan toch meedoen aan Day Zero Project! Een extra duwtje in mijn rug en hopla, ik heb mijn lijst klaar! Vandaag start ik gewoon met mijn eigenste Day Zero Project!!!!

Wat is Day Zero Project?

De Nieuw Zeelander Michael Green bedacht het Day Zero Project, met als doel je ideeën en plannen eindelijk eens waar te maken in deze drukke maatschappij. Mensen dromen wel eens om ooit eens iets te doen, maar waarom doen ze het niet gewoon? Hoeveel voornemens die er tussen oud en nieuw gemaakt worden, worden ook echt uitgevoerd? Daarom bedacht Michael Green om in 1001 dagen (ongeveer 2,75 jaar) 101 doelen waar te maken.


Vandaag start ik dus met het Day Zero Project, 101 doelen in 1001 dagen voltooien. Ik zal mijn uiterste best doen om dit klaar te spelen, maar met een beetje steun van mijn lezers moet dit lukken ;)
Het is de bedoeling dat er 3 doelen al vast staan, maar ik heb er 5 van gemaakt.

Doelen Day Zero Project
001. Open een nieuwe spaarrekenig
002. Stort elk behaald doel 0,50€ op de spaarrekening
003. Doe iets leuk met het geld bij afloop
004. Neem van elk behaald doel een foto
005. Schrijf van elk behaald doel een blogpost

De rest van de lijst kan je hier lezen.

Ik heb er alvast zin in om er aan te beginnen.

Je kunt het gehele project op mijn blog volgen en hopelijk spoor ik hiermee anderen aan om ook eens deel te nemen ;) Laat het vooral weten in de comments!

Deed jij al eens mee aan Day Zero Project?
 

10 opmerkingen

 1. Aaah super tof Evelyne! Leuke lijst met doelen ook! Ben benieuwd naar je updates! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend! Heel benieuwd naar al de artikelen die nu gaan volgen. Succes ermee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het ooit heel halfhartig geprobeerd, maar opgegeven. Ik stuur flink wat moral support jouw kant op en ga lekker volgen! Veel success!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hehe, ik zie het mezelf ook nog doen, plotsklaps opgeven. Maar voor nu zie ik het zitten. We zullen zien ;)

   Verwijderen
 4. Zo dat is een lange lijst! Wel een hoop leuke dingen bij. Snap opeens waarom maar 50 cent vandaan komt per ding. Ik wens je alle steun die je kan gebruiken want het is nogal om te volbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dank u wel ;) Blijf het vooral volgen, want ik schrijf over elk doel een artikel ;)

   Verwijderen
 5. Wat een heerlijke lijst heb je gemaakt, ik kijk al uit naar het vervullen ervan en de blogjes erover.

  Ik sta in dubio. Aan de ene kant lijkt het me heel leuk om al die 'ooit wil ik eens … ' op te lijsten en te vervullen. Maar aan de andere kant ben ik momenteel nogal beperkt door wat gezondheidsdinges en kan / durf ik bepaalde dingen er dan niet opzetten omdat ik niet weet of ik het ooit wel weer ga kunnen / mogen. Ik laat het nog even sudderen. Als ik het doe, zal ik het je laten weten want dan is het dankzij jou :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zei ook steeds, mijn God dit kan ik niet! Maar opeens was ik bezig met een mini-lijst aan doelen op te sommen en van daaruit is het idee gegroeid om toch mee te doen. Ik had ook enorm veel inspiratie door 2 bloggers die er ook aan meededen/doen. En ja, plots was die stap gewoon gezet ;)

   Verwijderen