DZP#1 | Open een spaarrekening

ⒸEvelyneVergote

Eén van de doelen in het Day Zero Project is dat ik over elk doel een blogpost schrijf. Dus moet dit ook voor het doel: Open een spaarrekening.

Ik ben dus naar de bank geweest en maakte een afspraak voor één van de komende dagen (afgelopen dagen wanneer je dit leest). Op een morgen zat ik dus bij mijn bank-adviseur, sinds jaar en dag. Een vriendelijke vrouw die haar vak door en door kent. Tussenin kan er zelfs eens een fijne babbel bij een tas koffie vanaf.

Ik vertel haar mijn plannen en dat ik daarvoor een spaarrekening wil openen. Ze vind dat een goed idee en bekijkt wat er kan gebeuren bij de al bestaande rekeningen (waaronder al een spaarrekening). In een mum van tijd heb ik een nieuwe spaarrekening waar ik al 0,50€ liet opzetten, want het eerste doel is toch binnen, niet?! Verder wenst ze mij hiermee nog veel succes en namen we afscheid van elkaar. Ik mocht haar steeds bellen bij problemen (die ik eigenlijk niet verwacht).

ⒸEvelyneVergote

Een ander doel is dat ik van elk doel een foto neem en daar zal ik mijn uiterste best voor doen. Maar je begrijpt dat ik onmogelijk in het kantoor een selfie van ons twee met de spaarrekening kon nemen, haha. Dus, je zal mij op mijn woord moeten geloven dat ik effectief daar geweest ben ;) Ik nam wel een foto van de papieren die ik meekreeg, is dat bewijs genoeg? ;)

Deed jij al een Day Zero Project? 

Geen opmerkingen