Facts #3 | Over mij en mijn feiten

ⒸEvelyneVergote

Hier ben ik dan met een nieuwe greep over mij en mijn feiten ;) Wie de vorige gemist heeft kan die hier teruglezen.

1. Ik hou van de geur van benzine
Niet dat ik een jerrycan onder mijn neus moet hebben staan, maar wanneer ik ga tanken kan ik de geur die er hangt zo waarderen. Dan snuif ik eens extra om de geur in mijn neus te hebben. Heerlijk vind ik dat. Dus ja.. ik ga graag tanken, haha!

2. Ik haat een bijna lege batterij
Nu spreek ik niet alleen over de batterij van mijn gsm, maar ook die van mijn camera. Ik heb het geluk dat ik voor mijn camera enkele reserve batterijen kan kopen en die heb ik allemaal bij als ik er op uit trek. Mijn gsm daarentegen die check ik constant op het percentage van de batterij. En hoe lager het percentage, hoe meer ongeruster ik word, haha. Nu bestaan er inderdaad Powerbanks om je gsm op te laden onderweg, maar ik vernam onlangs dat die eigenlijk niet goed zijn voor je batterij..

3. Ik geef niet graag onnodig geld uit
Je kunt mij niet gelukkig maken met een shopping-weekend of een hele dag de winkels afstruinen. Ik hou er niet van om winkels in en uit te gaan om gewoon iets te kunnen kopen. Ik koop trouwens enkel wat ik nodig heb en ga niet onnodig een lingerie-winkel in om eens te checken wat er op de markt is en dan toch met iets buiten te komen.

4. Ik peuzel niet graag aan eten
Ik eet wel eens graag ribbetjes of kippenbillen, maar het peuzelen vind ik verschrikkelijk! Ik heb veel liever mijn eten op mijn bord dat ik kan fatsoenlijk kan snijden, dan dat ik ze in mijn handen moet nemen en het vlees er moet afpeuzelen met mijn tanden. Dan hangt je mond vol en zijn je handen vettig. Ooh nee, geef mij maar gewoon scampi's (gepeld!) in een pasta ofzo ;)

5. Ik word nerveus wanneer er kinderen aan tafel op restaurant zitten
Thuis heb ik hier geen probleem mee, maar eens op restaurant wil ik gezellig tafelen. En niet alle kinderen zitten stil op hun stoel. Ik krijg het dan al helemaal als die iets vastnemen maar de hele tafel volledig ondersteboven gekeerd word hiervoor. Of een glas. Ja, ik heb altijd schrik dat er een glas zal vallen en de tafel omgedoopt is tot 'zwembad'..

Heb jij steeds een volle batterij als je de deur uitgaat?

8 opmerkingen

 1. Ja hoor Evelyne, voor ik de deur uitga, laad ik de batterij van mijn telefoon op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb toch ook altijd mijn oplader mee. Tegenwoordig kan je in veel treinen ook je gsm opladen en op mijn werk steek ik hem soms ook in. Vind het ook verschrikkelijk als de batterij bijna leeg is. En bij mijn huidige telefoon heb ik dat twee keer per dag hé. Brr :p En kinderen op restaurant vind ik ook niet zo fijn. Alleen al omwille van al het kabaal :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had vroeger een powerbank overal mee naartoe, maar ik hoorde van iemand dat dat eigenlijk niet goed is voor je batterij. Nu is het gelukkig niet nodig dat ik die meerdere malen per dag moet opladen.

   Verwijderen
 3. Ja, ik zorg ook altijd wel dat de batterij van mijn telefoon vol is als ik echt op stap ga. Altijd fijn om iemand te kunnen bellen als er wat is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, idd. Ik heb altijd schrik dat er net op het moment dat ik niemand zou kunnen bereiken ik iets voorheb.

   Verwijderen
 4. Ik heb een losse accu bij me, maar gebruik die zelden omdat ik mijn telefoons teeds minder gebruik. Dat met die kinderen, ik heb er al eens één naast mij gezet omdat hij en niet at en zijn ouders niet oplette omdat ze nogal druk eh elkaar waren. Leuk joch was het na een half nuur at hij met zijn mond dicht, met mes en vork en gooide ik mijn glas om. Ik eet niet graag meet buitenshuis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ik ga wel graag buitenshuis eten. Alleen wanneer er kinderen bij ons aan tafel zitten die niet kunnen stil zitten krijg ik het binnenin mij wel lastig.

   Verwijderen